Sidvyer, senaste månaden

tisdag 7 juni 2016

Katten, ölen ,hitler , kusinen och sommaren!


 Ännu en vecka till ända  men denna känns konstigt nog extremt produktiv trots att jag varit ledig den  större delen pgr av operationen. Idag ska jag in och ta stygnen och jag har lite klump i magen över den ena sidan av magen som inte alls ser bättre,snarare sämre ut. Skit i det,tiden får utvisa hr det ligger till.
I lördags behövde damerna en liten middag för att diskutera Prag och jag tror att ordet kom upp en gång sen var det tabberas på kackel och selfies,,,som sig bör. Prag är bokat,end of conversation;)
På de flesta selfies ser vi helt normala ut,,sen när man tröttnat i mungiporna (eller ankmunnarna i detta fallet) så urartar de lite,,

Så när möllegruppen borte i soffan tar selfies  tar vi foto på dem,,,ni förstår varför.
Kapten var då lämnad ensam hemma att göra vad han vill och när katten är borta har råtterna tydligen swingersfest på methamfetamin!!  Kapten testar nya stilar och jag föredrar såklart nummer ett men där är något bekant över nr 2 med,,kan inte sätta fingret på det,,

Lördagen var underbar men det bli en snabb kväll för min del för på söndagen väntade  arbete! Urcellen fyller ju 30 i år och för att man inte ska se det så jäkla negativt anordnade hennes underbara far och  familj en helweekend med först ensamkväll med mannen i Köpenhamn,lördagen en dag med familjen på Bakken och söndagen en helt oväntad tatuering;)  Ellen var rätt nöjd och omtumlad och hög efter hela denna upplevelsen;)
Helgen har bjudit på ett rent magiskt väder och även om det blåst hela veckan har det varit sjukt varmt! Jag och Kapten satte oss i kanten av det magiska fältet och bara kollade på utsikten och värmdes av solen,,, 
 En snabb tripp till Sjögrenarna gjorde att jag fulade till mig 6 st helt fina lampor som inte hade något hem,och de var exakt vad jag hade tänkt mig till trädet på innergården!


 Söndagen innebar att jag fick vara ledig och sova länge på nationaldagen så vi träffades åter igen på Miami Garden och todg en rosé och mös i den allt kyligare kvällssolen,,, Idag är det då upp spom vanligt och jobba lite för att sen ta stygnen i malmö och sen möjligen våldssomna när jag kommer hem,,Kapten spelade konserter med näsan hela natten till det extrema:/ Mannen envisas med att sova med kuddarna uppstoppade under bakhuvet som om ingen morgondag existerar och det resulterar i  en haka i bröstet och konstanta ljud ur bihålorna,,,jag var iNTE så  blid  i morse,,tillockmed Otto har påsar under ögonen!!!!!
Håravfallet,,jamen det fortsätter obehindrat och störs inte alls av att jag inte vill tappa mer hår!!!  Jag har rejäl utväxt på g,så just nu klarar jag mig väl rent mentalt,men seriöst,,borde det inte fattat hinten nu!!??  Har fått backa liiiite liiite pålevaxinet eftersom hjärtat hade sin egen agendaoch jag var tvungen att hänga med på den.  tar tre fjärdedelar av en 50 mg nu och allt lugnade sig bara man backade så lite. Att dubbla dosen var inte vad min kropp tyckte om;)  

Inga kommentarer: