Sidvyer, senaste månaden

fredag 3 juni 2016

vad fan är fånga dagen?

Vad är Fånga Dagen,,lev i nuet,var dig själv,bryt dig loss och var fri,,vad FAN är det?

Har kommit på mig själv med att få kräksmak i munnen av alla dessa memes eller ordspråk som florerar rundor på sociala medier.
JA visst ,kommer tåget och du är:ledig dagen efter,har gott om pengar,är frisk,
har en bra idé om vad som ger dig lycka ,inte lider av alkoholism eller ätstörningar,har goda vänner och någonstans att ta vägen över natten,,ja DÅ ,,då kan man fånga dagen.

För nog fan har vi alla saker vi bör/måste göra? Klart som fan jag hade velat ta ett glas vin var kväll och leva livet på ett casino i Monaco som om ingen morgondag kommer,men nogfan vaknar man i i gryningen  och inser att pengar måste tjänas,huset underhållas, bilen köras  och allt det andra som är ett måste för att man sen ska kunna känna att helgen är förtjänad?

Inte förrän man vet att man har en begränsad tid kvar här i livet(Under året då) kan man börja hojta Carpe Diem och kasta ordstäv i ansiktet på andra.
Tills dess kommer jag att blänga på dessa yogagudinnor och lattemammor och tyst fräsa under sänkta ögonbryn 
"käften,skit ner dig."

6 kommentarer:

Hanna sa...

Tack!!! Jag känner exakt likadant! Men får ändå en känsla av misslyckande eftersom jag inte ständigt gör alla de där supercoola, självförverkligande sakerna. Sluta ge mig ångest ni lyckligt lottade som ständigt kan leva på det viset!

Stina sa...

du menar Yoga-Girl eller liknande?? Klart man "susar" till aruba och surfar lite,,sen gör an iNGET mer den dagen merän äter melon och lyssnar på rätt musik och älskar hela natten med sin perfekte pojkvän? plö,, min dag ser då mer ut såhär: Ystad för att jag måste jobba,kl 17 slut för dagen,slut i huvudet och hungrig som ett djur. Fuläter en sallad som inte är nyttigare än McD och dumstirrar sen på TV tills jag fulsomnar med 2 katter draperade över mig . Där har vi mitt carpe jävla diem.

Jenny S sa...

Stina, är denna hönapöna ett beställningsjobb eller är det paxningsbar?

Stina sa...

Den är inte paxningsbar nej;)

Jenny S sa...

Men..men... Köbebar då, på obestämd tid ala panikavbokning? Kluck kluck!

Stina sa...

Naaaj ,du får vänta och se om hon kommer ut po marknaden:/