Sidvyer, senaste månaden

lördag 11 juni 2016

Levaxin ,update.

Jaha,,Levaxinet och kroppen då.
Veckan efter ärrkorrigeringen var fruktansvärd. Inte för att såret gjorde ont utan  för att trycket var off,hjärtat slog vansinnigt hårt,somnar konstant,sjukt hungrig,mår dåligt av att äta! Hahahahaha ja lite som att leva i limbo. Första dagen på jobb rättade till det deluxe. 
Jag behöver tydligen jobba;)

Efter den veckan var jag tvungen att skära ner lite lite på Levaxinet för att få hjärtat att stabilisera sig,men nu är jag uppe i dos igen genom att ta 25 mg på kvällen och 25 mg på morgonen.Plötsligt märker jag ingenting alls av det!
Just nu kämpar j ag mot min egen hjärna. Jag kan jobba helt ok och har ändå bra energi på morgonen jämfört med vad jag hade förr,men det är lögn i helvete att försöka hålla sig vaken efter  18.30!!
Hem,laga mat,äta PANG! Har tänkt tanken att jag får stå upp och äta och sen inte sätta mig ner så kanske jag kan hålla mig vaken genom den dryga timmen/timmarna då hjärnan inte vill mer.
Det är förfan sommar,man ska njuta av vädret,pilla i trädgården och oavsett årstid kunna fortsätta med ritande och målande på kvällen. 
Kränger nattljusolja och vitaminer igen för att bara kunna hålla mig vaken,,vi får se hur det funkar.

Domningar i armar och ben när jag är väldigt hungrig fortsätter,högerbenet är liiiite mer sällan svullet ,fryser inte alls lika mycket som förr,håret tappar jag fortfarande som en gnu och mina naglar flagnar av i sjok,,lederna har åter igen börjat låta som om där är en liten köttkvarn i dem och jag är mer som en mänsklig maraccas när jag går nu,hoppas på att det lugnar sig igen efter sommaren som är min sämsta årstid.
men jag är lycklig;)

Inga kommentarer: