Sidvyer, senaste månaden

söndag 5 juni 2016

Lite jobb gott folk:)

Såklart gör vi annat än att mysa och äta på restaurang ,men ibland glömmer jag bort att ni kanske vill se lite jobb med ,inte bara livet,så här kommer lite jobbebilder:) Jag har mycket startat och ofärdigt just nu så det har inte varit så intensivt med nya jobbebilder.
Döden på insida apokalypsarmen  och det snabbar på rejält med denna nu!  Längtar efter att få visa er helheten sen när det är helt färdigt!
 Vi startade på ett lår med på Lea tattoo,och nästa sittning är vi färdiga med detta jobbet,helt underbart roligt att få göra detta jobbet!!
 Annas svenska naturben fortsätts på och fasen vad det är underbart att få tatuera hus som är kritvit och helt magisk på att behålla färgerna! Ren lyx!
 Jonas ska bygga ihopa sin arm med lite motiv som alla hyllar sonen som bara fick leva i några få dyrbara timmar. Vincents arm får solrosor och fåglar och en vapensköld,något ni  får se mer av nästa sittning:)
 Ett porträtt på den leende hunden Maximus;) Kan inte annat än gratulera ägarinnan till ett bra val,jag blir själv glad av att se honom:)
Och som om framsida lår inte var nog satte vi en text på baksidan med,en riktig helrenoveringsdag för Ellen mao!

Inga kommentarer: