Sidvyer, senaste månaden

torsdag 7 juli 2016

Crappy 2,,plötsligt fanns det en uppsjö av nya;)

Detta måste vara från den tiden Michael Jackson fortfarande var delvis svart,såkallad flammig,och hade en näsa dessutom,,delvis. Näsborrar finns där iaf så det räcker och blir över till tredje världen.
 På något störigt vis fattar jag att detta ska vara från Labyrith men ,,men varför kunde hen inte gå hela vägen och göra allt som det ska vara,,typ hennes näsa och Bowie lite mindre  psykotsik Vince Neil??
 Hahahah ni kan inte se mig men jag sitter här framför datorn och brölar som Quasimodo/Chewbakka! Hahahah Fy fan vilken grotemask de fått till på baksidan!!!  för att inte tala om den främsta där ett strumpeband rinner ur ögat,, Texten är SLÅENDE!!(laugh now,cry later för er som inte heller ser vad det står)
 Det är fan en bedrift att kunna göra samma bild så totalt skitkass två gånger!!!  Man kan tycka att man lär sig liiite efter en men nej,,genuint skitkass är trots allt genuint skitkass.Poäng för konsekvens.
 Jag tvivlar på att denna minnestattoon skulle likna Nosferatu /Mr Bean,men nu gör den det,,ett sätt att skratta  åt,,förlåt med sin bortgångne vän för all framtid.
 Ja
 Hahahah jag grinar ihjäl mig åt kråkans tillstånd  här till höger!! jag ljuger inte när jag säger att den skulle jag kunna leva med forever för den hade varit en konstant källa till fnitter!! Troligen har vederbörande sökt efter referensbilder på "Dårligt uppstoppede dyr" och hittat en perfekt förkrigs-kråka att studera!!
 Vad,,vad fan står där?? 
Vad det än är kan man med största säkerhet läsa det spegelvändt på bröstbenet.Förrdelen med att ha en brutal tatuerare,man får 2 för samma pris som en,och vid åsynen av detta var det nog inte många dollar hon blev av med.
Fy fan vad sneaky,,det är nästan så man inte kan se att han är nazist! Efter att ha stirrat på tatueringen i några minuter framträder det ett motiv av slags,,,Odens öga,midgårdsormen och Yggdrasil ,lite små granater mellan rötterna,men vart fi##an mitt i stammen passar in i Asatron är jag inte helt hundra på? Jo visst bör där ha funnits sådana med ,men inmonterade i trädstammar har jag helt enkelt inte läst om. Bläddrade förbi det avsnittet.

Föreställ er första gången en ung Chewbakka tog sina första tramptag på cykeln UTAN stödhjul och Pappa-Bakkas hjälp,,detta är så jag föreställer mig att han såg ut. Underbara minnen.
 Sen kommer vi här till kategorin "gå rätt i fängelse utan att passera gå". Att stolt visa upp att man tatuerat ett barn går above and beyond vad jag trodde folk var kapabla till. Kan tro att han som tröst bjöd honom på  öl på puben sen och möjligen lät honom vara med och kolla p-rullar sen.
Svin i en helt ny kategori.
 En kväll när jag var ute och körde krockade jag också med en oljesmord fladdermus,men inte fan förevigar jag det?
 Här,,här kommer kärlek i sin renaste form!! En smått efterbliven uggla med djurtofflor!! Geni juh,inte var artist som tänker på att kombinera de två elementen! Det finns en sorts harar som heter Snöhare för att de har så stora baktassar att de kan gå uppe på skare,,ugglan på bilden kan fan bestiga Mount Everest med de praktfötterna!EPIC!
 Som T-shirtarna som skiftade färg med värme förr undrar jag om vargen skiftar ansiktsuttryck beroende på vad ägaren ätit ? Detta är garanterat torkad lök med ärtsoppa och ägg-dagen,,helt garanterat.

4 kommentarer:

Linnea (TearsOfLilith) sa...

HAHAHAHHHH ALLTSÅ JAG DÖR! Gud vad jag saknat dessa inlägg!

gange sa...

Tror det ska stå BITCH på hennes rygg.

Anonym sa...

Haha, tycker mig läsa det som bitch 😂😂

Marita sa...

Tycker jag känner igen henne på översta bilden....... hahahahahaha
Stackars vargenbjörnen på sista bilden - helt förskräckt över att han låter som en katt