Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 juli 2016

Crappy tattoos finally!!

Det var ett slag sedan jag bjöd på rappy,mest för att jag inte hittat så många femettor längre och lite för att jag varit lat men idag hittade jag en hel hög snyggingar! 

Nog  för att jag har hört talas om helikoptermorsor men att familjen ska hovra över allt som en allomfattande övervakningsfilt ,,det kanske är lite att ta i.
Han kanske bor i källaren?
 Blomma,,som mer ser ut som en könssjukdom  där en vulkankaskad av var sprutar  ut. Möjligen inte helt långt från sanningen om en vecka eller så efter tillverkandet av denna skönheten.
Har alltid själv velat ha  en sabeltandad hamstervarg på min rygg men har aldrig hittat någon som kunnat göra den sådär levande som jag vill ha den. Här har vi killen som klarar uppdraget med bravur!
För att vara rättvis var inte orginalet det skönaste men för fan! hahahahahahah  från gråhårig cowboy grandma till  en renrakad Ron Jeremy med struma är väl att ta i!??

 Late night,,,kan vara att det var lite väl sent och lite väl nersläckt i rummet när hen gjordes . Ingen såg de blodsprängda tentaklerna som krälar upp på högersidan av huvudet  förräns det var för sent och hon var lite dödare än hon var från början!!
 Hahahaha hamstergranny!!!!
 Jag vet inte vad som var tänkt här men antingen föddes Ja`nyla med klumpfot eller adopterade de en elefantbebis ?
 Har ni sett fåren som skriker som människor? Tydligen finns det huskatter som gör likadant,,där inne någonstans bakom de ascoola hudflikarna sitter en livrädd tilltryckt hustiger och frustar ner vindrutan till verkligheten,,,poesi.
 På tal om livrädda kattdjur. det är inte bara tjuren ferdinand som sätter sig på humlor och andra större vibrerande objekt!!
 Det danska hjärtat slår!! Tillsammans med multikolorerade paddlar  och  rökdoft står det danska kungariket stolt och starkt! eller?

 Deathly Hallåjas,,,dör du inte av infektionen som komma så tar skammen dig med all säkerhet.
 Hohohohoho Sassy!! Man ser tydligt vad killen uppskattar hos en kvinna,,brett mellan låren,redia plasttuttar och ingen jävla vänsterarm,den är bara ivägen när man kelar. Armhår har han inget emot dock,let it flow!
 Såhär går det när man smäcker spyflugor   med basturis! GÖR DET INTE!!
 Oklart om detta står på samma människa,men om 2000 år när arkeologerna gräver upp henne kommer de att fastställa hatt hon tillhör S-Strongklanen där man märkte skelettet med sitt bomärke GENOM dermis och epidermis  senor och själ och allt!!!!

1 kommentar:

Linus Furutorp sa...

Fy för helvete va det ser ut!! ������ Skönt att det finns proffs ����