Sidvyer, senaste månaden

lördag 16 juli 2016

Ducati,loppis och Contan:)

Innan min allra första längre semester i mitt liv startar så gjorde vi en "liten" överarm på Christine. Älskar att få göra min egen stil helt,det är befriande och avslappnande helt och hållet,sen att Christine inte känner så mycket är en bonus!
 Sen jäklar i det kom Sjögräs ÄNTLIGEN Hem efter en hel jävla månad i USA!! Det firade vi genom att testa Contans uteservering. Det har blivit riktigt gulligt där ute på baksidan och som tur var höll vädret hela kvällen,det blev tillockmed varmare,,eller så var det vinet;)
 Jag testade getosten som var toppen
 Och spättan som var ännu mer toppen! Man får en makalös mängd mat på denna rätten så ta den om ni är grymmehungriga! Jag hade kanske gillat en extra sås till ,men smöret och pepparroten var helt ok med:)
 Vi skulle bara sitta en liten stund,men så kom folk och joinade och det drog ut på timmarna!  Att det var torsdag hade alla glömt och blev ytterst förvånade att allt var stängt kl 22!

 Det ENDA som återstod var Kings Head och så fick det bli. När pågarna dartade hann Vera och jag ifatt lite ,,att jag glömt det mesta som sades kan bara skyllas på Ginger Joe.
 Kapten däremot  var überlycklig!!! Han träffade på ägarinnans son som ytterst gentilt överlämnade en Pabstkeps,en baseball, en otrolligt stilig Pabst barmatta,massa pins och klistermärke. Jag gick hem med en man som var närmare 6  än 36! Glädje när den är som bäst!
 Degen efter var helt kravfri förutom en kvällsdejt på Ystads nyaste Restaurang,men det äventyret kommer  i en helt egen recention  inlägget efter. Jag hittade en underbar skål  med teaklock,,
 Fick nyckeln till Sjögrens Outlet och handlade mig en helt makalös Björn Wiinblad bålskål,komplett med slev och 8 koppar MED orginal receptblad i,,lycka!
 Sen hittade jag 2 pippivaser som bara stod och kallade på mig:)  Jag har sagt att jag inte ska handla mer nu men så är det Degeberga marknad imorgon och jag kommer inte att kunna hålla det löftet.
Dagen har istället gått åt att försöka fixa min hoj som utan förvarning packat ihopa,, ingen gnista ingen bensinpump,full styrka på batteri,,meget underligt. Ny PCU på väg för att se om jag bränt datorn på henne på något makalöst vänster!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Du menar samlarmarknaden i Degeberga? Finns där "bara" porslin eller finns det även dockor, bilder, smycken och kläder?

Stina sa...

Jag vet inte ,har aldrig varit där men de Hr nog det mesta!