Sidvyer, senaste månaden

söndag 24 juli 2016

Målegille på Miami Garden!!

Det var så långt gånget att det var dax för det årliga poolhusmålandet på Miami garden! det var förvisso  första året det inträffade men jag är ganska säker på att det KAN ske igen. De fläckarna  vi missade detta året lär behövat piffas på nästa år  osv,, Det börjarde helt normalt,, Mrs Tasker ,maritza ,Vera ,jag och Lady Cocagrogg anmälde oss för tjänst,,Chatis var också med  med glada tillrop,men pgr av enorma graviditessvallningar så fick hon avstå. Vi vill ju inte att kvinnan ska börja gråta över första inmålade tvestjärt!!
Innan vi påbörjade dagens uppgift ville jag se om vi defacto KUNNE sitta 4 i min nya bil,en Toyota IQ  ,en såkallad halvbil . Vi har fan fotobevis,och när jag nu kollar på bilderna ser det ut som om vi sitter i kungens tronsal!!?? Inget utrymme saknas där inte. Att  amputerade har fördelar i just detta scenariot pratar vi inte om,,det är okänsligt.

Som den evigt förberedda Vera hon är hade hon fixat vita hazmat suits till oss och plötsligt började alla bryta lite smått på ryska  och kolla geigermätaren. Poolhuset var reaktor 4 och den vita färgen plötsligt blybaserad. Vi hade ett uppdrag  där mänsklighetens och Tjernobylhamstrarnas hälsa hängde på oss.
We would not  fail.
Ja alla utom Maritha då,,hon kände att även kärnkraftsarbetare måste kunna se glammiga ut och ville måla i förkläde,,, vi brottade ner henne i en kostym,rätt ska fan vara rätt.
Strike a pose,, Madonna missade detta fantastiska plagg ,det hade varit en slående syn  i en musikvideo!! Hon optade för strut-tuttar och full frontal nudety och tjänade miljoner,men så är hon sponsrad o skit,vänta bara till Max Martin ser oss!!!
Det dödliga allvaret började;) 
Vera tyckte att hon var ungefär samma färg som väggen och hon har rätt ,blundar man ser man henne inte alls. Allt som kvarstår är ett par svarta bikinismåbyxor. Inget konstigt med det!
Vi kom på i efterhand att Maritza kunnat dela sin hazmatlägenhet med Chatis,hon tog inte upp mycket mer än pentryt ändå!
Meanwhile near by,,kapten är sjukt entusiastisk.
Jag vill bara påpeka att jag INTE kör kommando undertill,,det var bara just idag som jag INTE matchade mina småbyxor med resten av Bh-n,,lovar,,annars är jag sjukt hipp och häftig och har aaaaldrig kogetrosor,,blommiga eller de med elefanterna på. De har jag inte.

Ett sånthär äventyr sker ju inte utan grogg och Virus serverade sin ypperliga himmaluade sangria  medans vi gav tjernobyl vad det tålde. Allt levande på och runtomkring dog i rask takt och ett plommonträd bakom huset är  numera väldigt shabby-schiqe.


Fru Romocola hade fanimig matchat!! 
Som vanligt är man fan så seriös i början av allt,sen kom sangrian in från höger och sideswipade omdömet lite och det var ungefär där som Lady C funderade på att blasta stugan med ett nerf gevär i tanken om att det MÅSTE gå fortare! Fläckvis bra men inte en helt realistisk plan. Nästa år är det painball och laxermedel med i planen for sure.

Virus och Kapten hade bråda dagar. Det var mycket att hålla reda på med  solen och ölen,,och badet. Och pipan,,glöm inte den. Händerna fulla så att säg.

Vi delade såklart upp arbetet noga,Maritza tar den understa metern,vi andra mellangärdet och Vera taknocken,allt efter kapacitet. maritza stod och kämpade med sitt signatur-enhands-sangria(alkoholfri) -grepp,tills,,,

,,tills Sjögräs robotklippare högg hälsenan av  henne i ett missvisat kärleksbevis  och så fick hon degraderas till de lägre decimetrarna på stugan!! Ingen kan säg att vi inte är arbetseffektiva!!!

Efter långa och påstridiga påstötningar av robotklipparen  som bara inte kunde sluta humpa Maritzas ben gömde hon sig på det enda stället som var safe från löpska klippare.
Linus  klädde sig i en hazmat,,så han inte skulle få färg på sig  när han inspekterade vårt jobb.
och sen tog han den tyngsta av posterna,leka med barnen i poolen. Its a dirty job,,,
Ingen av oss ville fråga men lite då och då rusade Vera iväg och tog macrofoton på insekter och pratade med dem,,solen stekte och flickorna hade genomgående C och D kupa!!
Och Kapten bemannar länspumpen!! Ännu ett hårt jobb.
GLÄDJEN när man möts runt knuten!!!  Jag duckar och väver lite för flygande tvestjärtar samtidigt som jag gör allt för att skydda Mrs.Tasker från fallande spindlar  genom att måla in dem som små skitreliefer i väggen!! Allt måste ha sett ut som ett Donkey Kong-spel bemannat av toffeldjur?
Vera smyger på högtalaren. Övertygad om att den  då och då rörde på sig lade hon sig i bakhåll för att  ta den på bar gärning. Ingen fick någonsin veta om hon fick detta eventet på film eller om det var delerium tremens från sangrian.

Kapten och Virus ,,,gjorde sin grej.


Här någonstans fick jag ett bryt av glüttarna som sprutade vatten på det nymålade kraftverket utan att hjälpa till,värmen som var olidlig inne i jättekondomen,ingen mat som var påbörjad och allmän utmattning och ilska över tvestjärtar i armhålorna.

Gick och fräste lite,andades i en påse,snortade kanel,kollade på Chatis när hon gjorde en sallad och fick vin,,sen var allt bra igen.
Det var en magisk sommarkväll och jag satt kvar rätt långt efter att Kapten åkt hem,utpumpad av att ha solat och badat och druckit öl. Det är ett hårt liv . Kvällen var så varm och go att jag bara inte ville försaka den och stannade till halv ett:) 
Nästa år spraymålar vi skiten i tio minuter med glitterspray och sen går vi hårt på maten och vinet;) En plan så god som någon!!
Inga kommentarer: