Sidvyer, senaste månaden

torsdag 12 april 2012

Bunkrar och korkade katter

Av en ren slump föll det sig att det bli rosor 2 dagar i rad,och idag var det på en precis lika guttig tjej som igår. Jag slås ofta av att jag har så många fantastiska kunder. Jag hade ju kunnat råka ut för alla möjliga typer inom detta jobbet,och gudarna ska veta att jag gjorde det förr med,men inte alls så många som man skulle kunna tro. Nu när jag kan välja mina jobb har det blivit ännu bättre dessutom.
Förr var det ju en otroligt bra träning att få ta emot folk som hade de underligaste ideerna och de mest färgrika personligheterna,för att inte tala om den totala motsatsen. Man lärde sig att hålla pokerface och försöka förvandla de mest galna ideérna till görbara tatueringar som dessutom höll för framtiden.
Av bokningsdagarna har jag lärt mig utläsa toner på mail (tro det eller ej) men också att jag aldrig riktigt kan veta  vad för person jag har framför mig nästa dag. Jag blir aldrig besviken och idag var det bara ännu en dag av sjukt roliga samtalsämnen. Linda och jag bestämde att vi som bittra gamla tanter ska stålsätta oss i en bunker med en massa katter och skrämma barn tills armageddon kommer;) Ett härligt råd från en som sitter mitt i försvarets korridorer;)


1 kommentar:

Rocklisah sa...

Heeey, min idé med att bo i ett hus och skrämma barn :P nej skojjar bara, grymt snyggt som alltid Stina :)
Hoppas att allt är bra med dig.