Sidvyer, senaste månaden

onsdag 4 april 2012

Skabb på framsidan.

Ännu en sjukt rolig dag till ända! Jag har fått hämtat mina tavlor ,tatuerat en dögo kille,babblat så mina käkar ömmar(skräll),tränat och dessutom fått nya Lokaltidningen där jag fantamig fick syn på migsjälv på framsidan! :)
Nu till något helt orelevant :
På eyescreams sida idag fick jag en kommentar om tattoon nedanför:
Smaklös. 
Ibland undrar jag vad folk tänker. Att kommentera en tattoo man inte själv gillar med en negativ kommentar uppfyller vilket syfte? En tattoo sitter fast,den är gjord,den går inte att ändra ,och gillar man inte den kan man hålla käft? Om kunden som tattoon sitter på är nöjd är det allt man kan begära.
Ja,visst,kritik måste man kunna ta,,men den borde riktas till mig inte till min kund. Nu låter det som  om detta var ett allvarligt tillmäle,så är det inte. Folk finns överallt och kommentarer kommer man att få oavsett,jag undrar bara vad det ger folk att kommentera så anonymt ? Det är sällan helt oprovocerat,oftast ligger det mer bakom,att de retar sig på någonting mer än normalt,,man kan ju bara spekulera i vad det kan vara.
Otroligt skabbiga bilder på migsjälv(glömde att jag skulle bli fotad!) men i detta fallet är det ju tavlorna folk ska glo på ,inte mig!3 kommentarer:

. L i n n e a sa...

Såg kommentaren, väldigt onödigt faktiskt. Varför sprida negativ energi så?

Sil sa...

1. Tycker att ditt dagens jobb va skitfin!
2. Du är lika vacker att titta på dom sina tavlor men man kunde ju satt dig bakom tavlorna istället....så kunde man gissa vem du va, eller hur du ser ut ;)

Nä...
Kärlek till dig ;)

Jejja sa...

Lol, den var ju inte smaklös! Cool! Snygg!!