Sidvyer, senaste månaden

torsdag 26 april 2012

En samling praktexempel på dåliga tatueringar

Jag tycker det är extrem humor att mina inlägg brukar få a 100-120 hitar ,men inlägget med dåliga tatueringar fick uppåt 1000! Så jag letade reda på lite mer skräckscenarion åt er,,,
Porträtt är svårare än många andra tatueringar att göra,mest för att det ska likna en person,och babyporträtt är ännu svårare. Där har man inte de dragen som en vuxen människa har att gå efter så för att det inte ska se ut som en boll med öron får man överdriva skuggningen lite,,,men inte såhär!!!
Ja,,Pantrar är ju ett klassiskt motiv,,,detta lite mindre klassiskt ifyllt med en linjenål,ritat av en treåring (eller av en hemmatatuerare med skills som en treåring) och svansen lite udda stickandes ut ur låret.

Här har vi ändå en tatuerare som kan skugga lite och dra linjer,,och ändå kommer inte detdär djupet och förståelsen för vilka drag man ska förhöja och vilka man ska skita i.

 Nä,,
 Drakar och demoner! Fantasy är ett hatämne för mig,,,och det var det tydligen för denna tatueraren med,,
 Ja,,vad ska man säg? Jag kan förstå att hans idé´var så svincool,och hans polare med,och tänka sig efter ett par öl dök maskinen upp och han fick sin,,,,tattoo.
 Lite svårt att se på fotona eftersom de är så små men jag TROR inte att barnet hade en svår genetisk sjukdom?
 ja,,,fattigare blir det inte. Detta är ju ändå ett försök att designa något,,men nej,,det gick inte. Förvånansvärt nog är 8-bollen ganska rund!
 Detta är ju en smaksak,men att göra en tattoo så smaklös hos en ännu smaklösare studio måste ju bara vara win win.
 Jag skrattar ihjäl mig,,den tattoon är nog den sötaste  silverfisken/skorpionen jag sett!
 Kan din tatuerare inte rita,kan han nog inte tatuera heller. Kan han rita lite bättre än dig (och du inte är en konstnär) betyder det inte att det är bra. Kan han rita lika bra som tatueraren du VILL gå till,,ja då KAN det vara safe,,,men oftast KAN de inte det. Kolla upp det?
Kan han rita bra blir han inte förnärmad,kan han inte rita och blir sur kan det spela mindre roll,du har iaf inte fått något på din kropp som ser ut som en påse skridskor i stark dimma.
 Oldschool är oldschool,men här har nog modellens boobjob gått åt helvete? Och den är tatuerad med elvisp inställd på slöfart.
 Han kanske kollade på jesusbilden kunden kom med men glömde vika upp vecket på mitten liksom? Ja vadfan vet jag,kanske Jesus SÅG ut så? Isåfall var det guds vilja att han inte fick några barn.
 Ja här har vi fantasifull rök kombinerat med ett fantastiskt färgarbete,,eller ett skrapmärke från en skateboardolycka.
 Detta är ju inte sämst gjort i världen,,bara den sämsta idén jag sett ever. Och hon undrar varför folk kallar henne feministfitta?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hahhaha skrattar så jag dör en smula åt den sista :()))

Anonym sa...

Fyfanken va fula. Det översta porträttet måste vara på ett brännskadat barn. O den du säger är en silverfisk/skorpion är i själva verket en kräfta.

Kattis sa...

Veckans mest osannolika - ur alla synvinklar! http://www.svenskbladet.se/utrikes/index.php?alias=ville_tatuera_in_my_little_pony_fick_porrtatuering.html#.T5Q95NKx73Y.facebook

Stina sa...

Kattis ,det är ju en repeat av hon med stjärnorna i huvudet,obelgien igen. Killen som gjorde tattoon fick så ohyggligt mycket reklam för detta så detta osar hoax all the way.

Marita sa...

Sista bilden!!! Tatueraren har nog aldrig varit i närheten av ett underliv - blågul randigt?? Har någon stampat på henne?? Men visst - jäkla orginell tattoo.

Henric sa...

Ha, ha, fittan på ryggen är ju bara för bra...

Bella! sa...

Gud! Man blir mörkrädd när man ser dina inlägg om misslyckade tatueringar!
Fick min första (och den enda jag har just nu) gjord av dig för snart 10 år sedan och är fortfarande lika nöjd!
Skulle du kunna tipsa/rekomendera andra tatuerare i skåne som håller samma klass som dig? Om jag inte lyckas pricka in ett datum hos dig i framtiden dvs =)

Stina sa...

Jag kan bara rekommendera de jag själv skulle kunna tänka mig gå till och de står uppradade på min hemsida så kolla gärna in där:) www.eyescreamtattoo.com