Sidvyer, senaste månaden

söndag 22 april 2012

Snälla tänk er för! snälla snälla,,,

Det KAN inte understrykas nog hur viktigt det är att ni är extremt noga med vem ni går till!
Det krävs alltså inget ALLS kunnande för att öppna egen studio,bara godkända lokaler,och vad jag vet numera inte ens en autoklav eftersom allt finns i engångsmaterial!
Din mattelärare,låtsaskändisar,asagudar,djuskötare,alla kan låtsas vara tatuerare,det är NI som måste sålla!
En F-skattesedel och en godkänd lokal (sen att miljö och hälsa tittar in en gång vart tredje år FÖRANMÄLDA är ju också värt att veta),så i princip kan man öppna en frisörsalong,en godisbutik,en massagestudio(tillockmed där måste du fan gå utbildning!) eller en tatuerarstudio!
STOR skillnad,ödesdigra konsekvenser.
Att folk säger att de har gått lärling spelar ingen somhelst roll heller,för de flesta som är kassa tatuerare  kommer förr eller senare på att de kan ta lärlingar (det får man göra hursom) så de lär ut sina fel till nästa osv.
Om läraren dessutom inte är bra på att rita har man alltså inga högre krav på sin lärling heller!
Jag gnäller inte,jag surar inte jag vill bara att ni ska veta att ingen kollar upp tatuerarna åt er,det är ni som får göra själva!
Gå inte på att fotona ser ok ut,de ska se perfekta ut. Det ska vara bättre än ni någonsin själv kan tänka er och där BÖR vara en rejäl väntetid,annars vill ingen gå dit,därav kort väntetid i  en tid då tatueringar är jättepoppis.
Snälla tänk er för,snälla snälla,,,
7 kommentarer:

frugan sa...

Tycker inte om att du skriver så här...vem kommer nu till min studio- Skivarp ink?
LOL Sorry
Tycker bara det e så hemskt. "nä,den blev kanske inte så bra...MEN den var billig" panik

Anonym sa...

Jag har gjort missen 2 ggr :() MEN det skyller jag på dig Stina för du har megaMEGA kö, nä skämt åsido :)). Jag har verkligen lärt mig en "läxa" ;()/Girl with the spinetattoo

Stina sa...

Tro det eller ej,jag har gjort missen med:) Men inte fullt så illa,dock borde ju jag av alla veta vad jag ska kolla efter! Det gjorde jag,kändes inte rätt,men ändå tänkte jag"ah,vafan vill ju ha mer",,det är sååå lätt hänt!

Kattis sa...

Ja Herre min je - tänk Wolverine-killen på ryggen som ba "nämen den här är just, kan jag få den?" "Nemas problemas!" - säger tatuerarkillen och startar. Killen under nålen ligger och är lycklig för att han äntligen skall få Wolverine. När det är klart reser han sig och tittar i spegeln. PANIK!

Alexandra W sa...

Korset på sista bilden ser ut som penisar!!!!!!

Ann sa...

Varför tror du så många vill gå till dig? *blink*blink*, suktar efter ny tid bokningsomgång efter bokningsomgång... men det är värt att vänta på nåt fint!

Anonym sa...

Har också en miss, men det roliga i den kråksången är att den är gjord på Eyescream Tattoo i Ystad!
;) Men det var inte Stinas Eyescream Tattoo.... :)
Tror det var nån kille som hette Patrik eller Peter som hade en studio med samma namn...