Sidvyer, senaste månaden

måndag 30 april 2012

Ducati 900 superligt -92

Mycket nu.
I helgen som gått har det i princip varit fullt upp fastän det inte behövt vara det. Jobba lördag,äta grille på kvällen i Vitaby hos Shebrandts och jag körde tack gode gud. Lördagnatten bjöd nämligen på feber och huvudvärk från helvetet.
Söndagen upp som en galning klockan 6.30 ca för kroppen skrek efter mat (det händer i princip aldrig) och sen var det ju inte lönt att bromsa efter det. Ut och leta batteri till min hoj eftersom den ska besiktigas idag. Fotograferna som fotade huset satte undan det och det tog ett slag innan jag hittade det,,utan muttrar i (gissa 2 ggr om jag fräste lite i söndags?)
Får hitta mina egna jävla mutrar,mecka på lagliga fotpinnar(pinne,skiter i den andre som är laglig) och sen dra och tanka henne:) En helt fin och underbar känsla som jag alltid glömmer på hösten och vintern som sen blommar upp för fullt på våren när det är dax att köra igen!
Har gett efter lite för åldern och inset att :att se cool ut men vara extremt obekväm i ett ställ som är 10 cm för kort som du inte får plats med några underkläder i som du konstant fryser i,är INTE värt det. Man kör inte för man pallar inte dra på sig stället eller frysa.
Goretex är då att föredra fastän jag spytt galla över det i hela mitt liv. Jag kan dessutom inte utsätta mig för att frysa så som jag gjort innan,för kroppen straffar mig genom att totalt sluta fungera.
Kollade dock i spegelen och så att det inte såg så helvetes bögigt ut som jag trodde? Det FÅR duga,jag är numera 35 plusare och ska således inte döma migsjälv!
Det var varmt,bekvämt och säkert,,,

 Jag fick mersmak för stora tavlor och startade en ny för någon vecka sedan. Fuled b seriemördardokumentärer målar jag  nu när jag får chans ochh ar tid,och har bara roligt,ingen press ,och jäklar vad roligt det faktisk är.
Lägger ut en bra bild när den är färdig:)

2 kommentarer:

Paul sa...

hur snyggt som helst.Övergav skinn vid 50, satt lite tajt sista sesången :-)

Henric sa...

Det satt snyggt på dig, utan tvekan. Och värme låter som en bra idé med leder och annat som bråkar...
Videolänken fick jag inte att fungera?!?