Sidvyer, senaste månaden

söndag 8 april 2012

Konstutställning på restaurang ÖG

Påsken kom och gick och vad passar bättre än det avslutade benet på Jacob,med tocke och allt:) Det var ett sant nöje att få göra detta benet ,,för mig då,inte för Jacob. Tiden kommer då Jacob får plåga mig tillbaka kan jag tro.

Det var utgång på kvällen för att fira konstutställningen på Ög med mamma och syster(med  hanar) nere på finbesök från Örebro. Det var en udda känsla att sitta på en restaurang med sina egna tavlor runtomkring en,,och folk kom faktiskt dit och tittade på dem! Jag blev lite chockad faktiskt.

 Maten var som vanligt underbart god på den lilla familjära och lite anonyma restaurangen som ligger mitt på gågatan i Ystad. Jag har själv missat den så länge och nu när jag vet vilket vattenhål det är känns det underbart att ha  det så nära inpå. Man måste inte åka till Köpenhamn för att äta riktigt riktigt bra när man har Gina och Daniel alldeles runt hörnet:) Ög är Ystads restaurangräddning i innerstan(om man nu kan prata om det i Ystad som är en liten liten by) .

1 kommentar:

Sis sa...

En fantastiskt rolig kväll med dig mamma (och hanar) och det otroligt goda maten som serverades av dom absolut goaster brudarna ever ;) Så e det ;))

Och jo no shit att du blev både chockad och generad när folk kom och pratade med dig ;) Själv blev jag mest en smutta stolt :) KARLEK