Sidvyer, senaste månaden

onsdag 30 januari 2013

Crappy tattoos del 11?

Ållrajt,,jag har bläddrat igenom en hel del sidor på sistoneeftersom Instagram är så lättillgängligt ,och har sett en oroande trend. Om man ritar som på bilden nedan,då är det INTE en bra idé att faktiskt låta människan tatuera dig. Du kan ju tycka att detta är myyyycket bättre än vad du själva hade kunnat,men det är också så att vilken retarderad femåring somhelst också hade kunnat matcha den. Idolsjukan att "mamma säger att jag kan rita" har tydligen spridit sig,,för jag ser hela tiden folk kommentera dessa alster med"wooow,du måste rita en tattoo till mig" osv,,nej,,detta är INTE wow,,detta är ett set random ihopaslängda linjer som verkar likna något,men var bit i sig är som kaustiksoda i ögonen,och sammansatt inte ett skit bättre.
Fotot undertill är en TECKNING gjord av Ida Berneryd,lärling på Heidi Hay tattoo,,,DÄR ser ni hur det bör se ut(målar in mig i ett hörn nu eftersom jag inte kan rita så magiskt!!) om man kan göra så på papper,,då kan man troligen åstadkomma magi på hud med.Get the picture?
Jo,,det är en teckning.



Så  med de startorden kan man konstatera att det krävs en sjuhelvetes inbillningsförmåga att ens matrixa fram något ur dennatattoon. Jag slits mellan uggla och ninjavarg med nosen cencurerad. Han tittar lite sneaky,,,nä vänta HON,det är en catwoman med mongoklöve?? Någon?
 Även här krävs inbillningsförmåga OCH en insikt i hur inihelvetes kass ägaren av denna tattoonmåste vara på att rita för att säga "Hade ikke kunnat göra det bättre själv!" Vem vet,jag kanske sitter och skriver ner någon med ännu värre parkinson än tatueraren. Vi ser ju klart och tydligt att ungen på bilden har fått sina första tänder och sin första innebrännare dessutom,,de unga åren och tonåren innefattade i ett enda snabbt drag med trädgårdskrattan,,,
 Ja,,,jag vet att den manliga Argentinska sjöankan har världens längsta fågelpenis,42,5 cm,och den ser smått ut som den på bilden nedan,,,,men om det inte är en bönskida den just ska sodomera,utan en larv,då är det exakt vad det ser ut att vara,,en pedofilfjäril. Nu är de inte så jävla söta längre va?? Ta bort vingarna så är det bara ett insektspervo,,hade det faktiskt på känn,,,
 Man kan födas med klumpfot och diverse andra åkommor,men sällan föds man med tandvärk? Det är ingen hemlighet att jag inte alls tycker att barn är guds gåva,men denna tar priset av fulhet på skitlänge. Tjock,lite ful ,påssjuka och puckelrygg,,men rätt möed stylinggel i håret!
 Om jag inte missminner mig så hade jag ett lejon i förra inläget som hade dreads och såg ut som om han har dragit en fet jolle,och kanske är detta fortsättningen på det lejonet.Geni om ni frågar mig,för vadfan ska man fortsätta en skitful dreadsfrilla med om inte killen som har den fulaste dreadsfrillan? Låt bara lite Bob Marley sticka ut ut bakhuvudet ,lägg till flaggan med drogfärger,så fattar man VEM det är också utan att man behöver lägga ner för mycket tid på porträttet,,eller fan,,är det jesus?
 Det händer mig var söndag,,efter ett par flaskor djupt rödvin spyr jag oftast också upp en naken brud och en skitsur orm? Vem har inte haft den känslan,,,,

 För er som följer min facebooksida vet ni att jag snöat in på flygplan och allt som har med dessa att göra,och det är jag väldigt glad för nu,för innan det hade jag bara taggat detta som en riktigt dålig tattoo,men nu ser jag att det är den utstakade berömda fågelvägen. För att ta sig till punkt A till punkt B måste man ha ett flygschema,,,och när man kommer till slutet av den blå vägen ser man mer ut som en döende lila svan än en kroknäst duva,,,det är så mycket poesi i detta jobbet att jag får puggår i halsen här!!Jag tror även att personen har en blueprint av fågelvägen påskulderbladet. Fullt så möed behöver man inte ta i,men ja,det är mycket värde för pengarna.
 Tackningen ni såg överst är gjord av samme kille som här visar upp exakt varför ni INTE ska gå till en tatuerare som ritar som din tioåriga lillasyster(förhoppningsvis mindre pattar i hennes motiv dock)
Om man kisar så kan man nästan se vad han tänkt sig,vilken storslagenhet och dramatik han ville lägga in i bilden,,men talangen tog slut ungefär när han tog upp nålen,och  sen fanns där inte plats till mer tyvärr.Det gröna fluffet tog liksom över,,,
 Tror även det var samma kille som klart och tydligt ville skrämma skiten ur en med obehagliga skallar,,men något hände på vägen och det sket sig som vanligt. Skallar,,,jo skrämmande på ett väldigt annorlunda vis. På ett hepatit vis liksom.

 Här har jag ett litet moment av "vadfan hände med stencilen?"Det är inte på något sätt den fulaste tattoon jag sett,,det är ju en Harley,de ska vara skitfula,och någon lade ner kraftigt med jobb på packväskorna där varje nit är viktig,motordelar,handtag cissybar,fälgekrar,,,men brudjäveln som skymmer sikten var mest bara skitjobbig!! Hon ser ut som om hon stannat mitt uppe i en ansiktsdak deluxe,ett sådant slowmo moment där även den vackraste av oss ser förbannat löjliga ut. Hon fick sig en sån propp att maskcaran fantamig började vandra åt varmare breddgrader? för att inte tala mom svullnaden som uppstod i nedre högra hörnet av det såkallade ansiktet? Inte var människa som har ett ögonblick av hemmavåld på huden.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Att födas med tandvärk är ju rätt ovanligt... Har inte skrattat så här mycket på länge!
Dina kommentarer är klockrena!
// Kakan

Ann sa...

Så jäkla fula! Skrattar högt varje gång du lägger upp dessa kassa skapelser...
/Ann

Marita sa...

Förstan: Ett solklart fall av en strippas förfall - hon dog och fick vingar- knullrufs och string fram efter många år av poledancing. Man får buliga knän när man kasar i golvet för snabbt gång på gång och ska åla runt på knä....kusligt lik Michel Jackson. huuu vilken jäkla rysning jag fick nu...

Henric sa...

Skit i alla dåliga tattoo, den där teckningen förtjänar fet-cred. Hon har nog lagt ett par timmar på den ;-)