Sidvyer, senaste månaden

onsdag 9 januari 2013

Välgörenhet,,har jag fel???

Välgörenhet,,en rolig grej att göra som ger så mycket mer än man någonsin kan föreställa sig när man väl har gjort det.
Jag har en lite rolig idé:Samla en hög tjejer som tatuerar och hålla en välgörenhetsdag när det är lite varmare där vi sitter och tatuerar i bikini eller BH,eller tillockmed urringar,det spelar inte så stor roll,syftet är att hylla och visa support för de kvinnor som inte längre kan visa behagen för att denna jävla sjukdom tagit detta ifrån dem! 
En dag i glädjens tecken där vi,trots det underliggande allvaret ,har väldigt roligt,skojar och skrattar och visar vårt stöd på så vis:) De flesta av oss är ju så tatuerade att det knappt kommer att synas att vi sitter i bikiniöverdel;)
 Nå detta var min tanke.
Jag fick genast mothugg.
"Kan ni inte hålla en välgörenhetsdag UTAN att objektifiera er" 
Jaha,,,hur objektifieras jag om JAG väljer att tatuera i bikini el BH? Och om man nu ska se det ur det feministiska perspektivet,varför ska jag INTE vara stolt över att jag är kvinna?
Nä,pattarna måste inte blandas in för att hålla en sådan här dag,men det krävs lite extra för att en välgörenhetsdag ska bli lyckad,inte bara att folk tatuerar,det kan trots allt göras närsom,hursom. 
Och tro mig,mycket extra kommer där att bli om jag får bestämma:)
Jag vill ha kommentarer på detta! Säg vad ni tycker ?
Och säg sen varför killarna inte ska utmanas att göra samma sak i kallingar för prostatacancer;)?

22 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer aldrig förstå varför det är ok att visa sig i bikini på stranden men ingen annan stans!?!

Är väl kanon om man trivs med sin kropp och inte har några problem med att visa lite mer av den. Visst finns det mer eller mindre lämpliga platser/tillfällen för det... Men detta tycker jag låter som ett riktigt bra tillfälle. Så jag tycker absolut att ni ska köra!! :)

Ninni sa...

Bra idé! Om jag lyckas få en tid så kan jag ha BH/ bikini på mig när jag blir tatuerad också! Förstår inte vad som är så märkvärdigt med tuttar.

NIcklas Andersson sa...

GO FOR IT!!!!!!!!
Kunde ja tatuera skulle ja göra det i borat mankinin =)

Stina sa...

jaaa klart kunderna ska komma i bikini med OM de vill! Männen får ju oavsett sitta utan tröja om de ska tatueras på bröstet tex och DET ylar ingen om:)

Anonym sa...

Kör på!!!! :)

Maxon sa...

Kör på för F... Det e ju en jätte kul ide som jag tror kommer bli uppskattad och trevlig tillställning.. Kör på utav bara "fullkorn" :)

Anonym sa...

haha jag har inga pattar så hade känt mig som en planka. Men jag gnäller inte för det, klart mycket roligare med något annorlunda tema! :)Kör och skit i gnällfiorna.

Unknown sa...

Hejsan Stina! Efter att ha läst detta inlägget blir jag väldigt glad men samtidigt sjukt jävla upprörd! Glad över att du vill hjälpa folk, men upprörd över att det finns en massa idioter dar ute som bara kommer med en massa unreasonable kritik! Jag tycker att det är skitsamma hur ni är klädda eller ser ut för i grund och botten handlar det om de stackars människorna som råkar ut för denna sjukdomen Och att ni samlar in pengarna till organisationen eller organisationerna så att de kan göra allt för att hjälpa dessa drabbade människorna samt försöka hitta ett botemedel! Folk som ska kritisera och påstå att det är fel att tatuera i BH eller bikini har förmodligen jävligt för mycket fritid! So my final word is go for it och fuck dem som sätter sig emot! Om det blir av så vet jag om att jag jättegärna hade kommit. Fortsätt stå på dig :)!

stiffler sa...

Din studio,dina regler! vill du sitta i bh så är det väl upp till dig utan alla jävla diskussioner om objektifiering!? kör hårt!

Unknown sa...

De e bare å åk!!!

Unknown sa...

De e bare å åk!!

All välgörenhet som rör detta ämne är bra!!!

Maja sa...

Tycker de är ett toppen iniativ!
Jag hade lätt ställt upp i bikini! Och bli tatuerad då ;)

Anette Jacobi sa...

Kör hårt! Har du en tid över kommer jag och stöttar! Nästan alla har någon som drabbats och man vet inte om man själv hamnar där en dag!

Anonym sa...

bara att köra på och skita i vad folk tycker

Pia sa...

Jag tycker det är en kanonidé.
Och faktum är att bröst säljer, sen kan man se det hur man vill, men det är ju bra om det gäller välgörenhet.
Hittar du tillräckligt med brudar som ställer upp så kör för tusan.

Anonym sa...

Go for it! Skit i vad alla som tvunget ska tycka & tänka en massa :) //Jenni

Henric sa...

Lätt för dig att säga som har plast-tuttar. Då får väl killarna ha strumpor i kallingarna i jämställdhetens namn! Ha, ha...
Fan för välgörenhet hade jag satt mig i bikini om du tatuerar mig!
Kör hårt!

Emilia sa...

Men jo! Ska de va så ska det va! Jag röstar för tuttar, alla gillar tuttar.

Marita sa...

Att uppmärksamma bröst och prostatacancer och samla in till detta borde bara ses positivt hur man än går till väga. Att sitta med djup urringning, bh eller bikini förstärker bara syftet med det hela och gör det till en kul grej. Det handlar ju inte om vem som har störst tuttar - de som är emot och ser det som att man "visar upp sig" har största problemet och är de som också protesterar mot att den kvinna som förlorat sitt bröst inte får ha den bilden på sin facebook.
Varför ska det vara sorgliga historier och tårar för att folk ska skänka pengar.
Och som någon annan påpekade - ingen som reagerar när man är på stranden i en bikini , men fy på dig om du gör det någonannanstans.
Kör hårt Stina - och utmana killarna att göra samma för prostatacancern! :)

Anonym sa...

Kör på! Men se till att ha alla olika sorters former och stora och små bröst så det känns mer äkta. :)

Tess sa...

Äsch, samma gamla feministtrams... En underbar idé för ett underbart ändamål! Kör på!!!

Fredrik sa...

Mycket bra idé!
Kör på bara, sätt upp mig på en tid :)
Stöttar gärna en sån välgörenhet då denna sjukdom funnits i min närhet.