Sidvyer, senaste månaden

söndag 27 januari 2013

Kottakrig och kattajävrar!

Jag ska inte sticka under stolen med att denna helgen har varit en av de mest stressade på länge. Inte ond bråd stress,utan mer att jag vill få så mycket att passa in som möjligt,och det är svårt att skjuta på vissa saker som födelsedagar och annat som är lite datumrelaterat!
Jobb har jag ju alltid,ibland mer än mycket,och denna veckan var så. Tatuerat back 2 back stort som litet och sen hem som en iller och göra smörgåstårta till pappas fest. En halv överraskning som jag och farbror Per hade kommigt överens om. Eftersom det var jag som hade maten och kl 18 var satt så var det inte mycket att be för. Jobba till 16.55,kasta mig in i bilen,hämta lite mat på McD (det blir bara kött och pommon då)  ,plocka upp Virus och Lena,hem till Kapten med smörgåstårtorna och sen iväg! 18.09 var vi i Fulltofta! 
 Jag tog med Virus och Lena ,dels för att Virus kan få vilken smling somhelst att  sjunga gospel,och Lena har ju lekt hos oss ute i Fulltofta många gånger när vi var små. Att presentera henne för pappa nu igen ,2 meter senare var jätteroligt;)

 Vi skämtade om bloggminen och jag tog ett typiskt instafoto för att demonstrera lite och detta bjuder jag på,det sletnaste skabbigaste  på denna sidan jorden. För lite mat och  noll tid har byggt denna fantastiska påse ben och hud:/
 Jag vet inte om de gamla takterna kom tillbaka från när vi var 11-12 men Vera satt som ett ljus,lydig och diskret i säkert 2 minuter. Då lyckades jag ta fram kamean.Detta lär ni inte se för ofta.
 Här har ni faren och hans mamma. Jag vet inte hur,men den Morbergska bag in boxen lyckades locka tillockmed farmor som jag ALDRIG i hela mitt liv har sett dricka något alkoholhaltigt alls,att ta ett par 5 glas vin!!! Klippet för mina äslkade släktingar finnes HÄR;)Farmor om den rälige katten
 Sjukt svårt att fånga Ingela (pappas flickvän han frågat chansen påååå),hon var liksom fluffig luddig och flyktig!
 Farbror lasse berättade för Virus vad han och kusinerna sprängt i fulltofta,och det var en rätt lång historia visar det sig. Det senaste hände för bara någon månad sedan.
 Farbror Per (som GLÖMT att han och jag arrangerat detta lite) och hans snorunge My som inte längre ÄR en snorunge utan snart 20 och skitsnygg!!?? Vad fasen hände där ?? My,kan du inte bara krypa neråt i åldrarna igen,så gör jag också det!

Genidrag,,,att försöka äta smörgåstårta utan gluten är som att försöka ligga utan partner eller händer,jävligt sugen men man kan bara precis ana hur gott det skulle vara. Nåja,,stressa mindre nästa gång och lära sig att göra en glutenfri.
 En helt underbar fest där livet i Fulltofta fick sig en recap så att alla blivit uppdaterade igen. Vi har trots allt häckat där i ofantligt många år:) Pappa är 61 going on 45 och jag tänker hålla fast vid detta underbara så länge jag kan:)

KOTTAKRIIIIIIG!!!!!!!!

1 kommentar:

Kusinvitamin! sa...

Haha, jag vill ju bara bli äldre, och kommer alltid vara eb skitunge!
Farmor försöker späda ut historien om antalet vinglas btw. Lät såhär när jag var där i fredags: jaa Stina gav mig ju vin, hela TRE glas drack jag!