Sidvyer, senaste månaden

måndag 21 januari 2013

En dag utan måsten är som sirap utan socker.

Vad fan ska man göra!!
De dagar jag har massa inplanerat är jag lite syrlig för att jag inte kan välja vad jag VILL göra. De dagar (som idag) när inget står på schemat blir jag helt förtvivlad!! 
Möjligheterna öppnar sig så enormt stora att jag inte riktigt hänger med!! 
Tänkte dra en repa inom Drewex för att se om de har lite roliga saker till tavlorna och studion,men nej,,,det är så långt (säg det med en gnällig röst) och jag är lite sjuuuuk(ännu gnälligare)
Träna,,nja det gick sådär igår;) Stod och drog efter andan som en astmatiker efter att ha GÅTT i lugn takt i 3 minuter,,,detta är nu bara andra veckan det är såhär. Börjar tröttna.
Har ÄNTLIGEN tagit tag i att kontakta kattjouren eftersom en liten kattpojke så ihärdigt sitter utanför vår dörr och fryser som en liten gris. Härom dagen ville han komma in,men det funkar inte tyvärr(hade haft 12 katter om inte Katt stoppat oss)
Mitt mail till dem spydde ut all den förakt jag känner för grannar som bara låter detta ske,bara fortsätter att samla lump,aldrig städa upp och bara fortsätter att låta katterna föda nya bebisar :inte deras problem osv. 
Så,,vad nu? 
Ja,ÖB för inhandling av studiomåsten,och träna? 
Säkert,,

2 kommentarer:

Henric sa...

Satsar på Loreen look-alike?

Stina sa...

Henric,,NEJJJJJ!! Man tackar INTE för denna nogranna observation. När jag var blond satsade jag inte på jessica simpson looken,när jag var mitt emellan satsade jag inte på hillary clinton looken osv,,Lugg är inget Loreen var först med,ej heller brun färg. Ordföranden har talat.