Sidvyer, senaste månaden

tisdag 19 november 2013

Crappy tattoos gott folk!

Detta är lite som 60-talets "spela skivan baklänges så hittar du djävulsdyrkande meddelanden", man ska bara kolla på den i spegeln,sen blir allting så mycket klarare!! Det har något att göra med en stjärna som klafsar på en tistel,men resten kan man inte fatta utan en UVlampa  och en korsordsnyckel.
 Många sjuka Marilynporträtt har man sett  genom tiderna,och här har vi ett till. Mer som en hög Davy Crocket med rävsvansmössan på och la catrina sminkningen,hög som en MF!  Undrar alltid om orginalteckningen var skitnice,och slutresultatet liksom ett mysterie för  dem båda ?
 Ni vet när man skrämmer skitarna ur en katt och svansen blir dubbelt så stor?
Någon har seriös skrämt rännet ur denna björken.
 Ja,,mongoloida gasmasker måste få finnas dem med,det KAN finnas krigsoffer med så tätt mellan ögonen att de ser sina egna släktdrag  ,som dessutom föredrar dem  babyblå och rosa,och snedare än själva fan. Elefantmannen tex.
 Klappa händerna när du är riktigt glad! Och han ÄR ju riktigt glad!!Jo det går att klappa takten till vadsom oavsett om man saknar fingrar  på ena tassen,här är det nog snarare det extremt sneställda skrevet och bäckenbenet som oroar mig? Praktiskt på så vis att man kan stoppa tjönet i sin egen ficka ,men annars kan jag inte se ett bra användningsområde för detta. Han har fått en sjöborre i svansen med,,ytterst obekvämt.
Kommer ni ihåg när tomten käkade tre kartor Tradolan på raken och trodde han blev uppäten av en Komodovaran?Kan rätt säkert lova er att det tomtehelvetet sitter intatuerat i killens  biceps med, så underbart djupt denna tatueringen  gått.Och hur många tänder hade man nu i fronten,,,,?

Här!! Här ska ni se något jag aldrig i alla dessa Crappy har sett förr! En riktigt riktigt crappy tattoo som faktiskt har lyckats få Amy Winehouse att se BRA ut???!!! Detta är så rätt att det blir fel och jag smått förvirrad.Damn.
 Ignorera den röda kärleksraketen i bakgrunden,är rätt säker på att den inte hör till just detta motivet,,
" Oroa dig inte,den kommer att sluta blöda om några dagar. Du kan känna dig lite svag och orörlig de första månaderna, när väl ruvan släppt har du blivit av med 2 kilo antikroppar  men i gengäld fått både en eller 2 sjukor. "
 "Låt mig se,,jag vill ha alla de mest gjorda tatueringarna på instagram samlade till en,går det att ordna? Allt går att ordna. Gillar det faktum att alla olika spännande fågelsilouetter  är framtagna,och ÄNDÅ fick hon bara en av dem och resten uppocknedvända m.
 Till den sista bilden här deklarerade tatueraren att "det röda kommer att fejda",,,ja,det blir gärna rött om man bestämmer sig att tatuera med en blåslampa,grep eller  irriterad mård!!

3 kommentarer:

Maja sa...

H HAHAHAHHAHAHAHHA irriterad mård jag döuuuur!

Marita sa...

Herrejävlar......finner inga ord denna gången - och ja det är ovanlgit :)

Anonym sa...

Relaterat fulkul; http://1337tattoos.com/post/67566390866/remember-guys-always-look-for-professionals