Sidvyer, senaste månaden

söndag 17 november 2013

MIddag i Ystad numera?

Gårdagen var  en enda stor röra efter kl 16.00 ca. Efter att ha arbetat på ett lite hemligt projekt hela dagen hade vi kommit överens om att vi skulle ut och äta med Virus ochLena. Jag skulle boka,och eftersom det finns noll att välja på numera sedan Ög försvann,förutom Upp Eller Ner,kollar man hos lite olika eftersom Upp/Ner oftast är fullbokat. Vitas hade platser,U/N antingen alldeles för tidigt  med krav att vara borta 19.30 eller alldeles för sent,så jag tacka nej. Virus och Lena hade då testat Vitas samma vecka och var allt annat än imponerade,så det fick bli U/N . Gillar INTE att sitta under tidspress,men det gick ju trots allt ändå. Tjurig som ett helvete pgr av hunger,bilproblem,stress mm fick jag äntligen en förrätt och blev lite snällare. Jag hade tjurat så att Kapten blivit smittad tillockmed!
Mitt i den trevliga sittningen börjar folk hojta och jag får en helvetes smäll på armen och en på höften av något som flög ner från väggen!! En asstor spegel hade släppt och kom kraschandes ner,lyckligtvis utan att gå sönder så den skar. Fick en rejäl bula på armen,men guttiga som U/N är BJÖD de fantamig på notan den kvällen för denna incidenten!! Man blir lite varm i hjärtat !!


 Efter det gick vi åter igen till Store för lite efterrätt,men glassen som smakade så förra gången smakade mest bigpack igår på varma tallrikar,så Chefen fick äta upp den;) Virus myntade ett helt nytt uttryck igår när denna guttiga killen kom och satte sig.Det bestämdes att han var gammal och jättemorfar!
 När man har beställt  hotshots(fråga mig inte varför ) övergår man till att bete sig som fjolliga 16 åringar ,och mäter näsor. Virus ska då vara helt normal medans min ska vara onormal??  JA jag har en gumminäsa,men det måste väl fler folk va??

1 kommentar:

Dahn-Ola sa...

Ahh... det gamla "få-inredningen-på-dig-och-slip-notan"-tricket! :-P
Skämt åsido, vilken tur att det inte tog värre!