Sidvyer, senaste månaden

söndag 3 november 2013

Hugo kommer ikapp!

Det har blivit dax för Hugo att hinna ikapp oss alla andra som nått en mogen och vettig ålder (det kommer fotona under säkerligen att visa) och vi bli alla ödmjukast bjudna på detta event. En sak som slog mig var att så jävla många alltid kommer på Hugos fester. Vi frågade lite försynt om det var många som inte kunde,och Hugo svarade "ja,6 st",,,
När var det sist man anordnade fest och endast 6 pers inte dök upp???
När Hugo bjuder kommer man, för att Hugo troligen är den härligaste mannen i världen.
Vi lade allihopa ihopa till en kitchenaid i svart med CAT loggan så lägligt stripad på,allt för att få en man att tro att han arbetar med ett motorredskap i köket och därmed lura honom att oftare laga maten.(gratistips)
 I början såg allt så oskyldigt ut,,,kvinnsen var propra och alla stod liksom och tryckte med välkomstdrinken,,
 En liten förrätt med HÄRLIGA rosenbröd till;)
 Och ja,,det var bordsplacering. Min största skräck.  Har man otur hamnar man brevid någon som hela kvällen ska tragga om tatueringar som är det uppenbara isbrytarämnet,när man eg inte alls vill prata jobb,men där etikett och vett säger åt en att nicka och le. Igår var det dock inga problem,jag fick Nilla brevid mig som skötte sig exemplariskt! (Himbrandt,jag skulle hälsa!!) Bad även Kapten att fota mig lite,så att jag får vara med,,det gick som det gick.


Snett tvärsöver satt sären,,,
 Alla satt artigt igenom förrätten,men ganska snabbt började gränserna suddas ut lite,folk började flyta runt och ljudnivån hamnade på konsertnivå UTAN musik.


 Jag vet inte vad det är som avgör om man trillar in i det stim ni ser på bilderna ,men jag missade det tåget. Efter huvudrätten (som var jättegod!) drogs det  igång en femtonårings våta dröm i form av techno,och jag missade tåget igen,,Efter en lång jobbevecka med  extrem smärta i händerna var jag nog helt enkelt inte upplagd och i form för ett rejält skott.
 Kapten försvann och kvar satt jag lite i min trötta ensamhet ,och jag bestämde mig lite för att agera den vuxna parten och valla hem Kapten när det var så dax.
 Det visade sig vara ett genidrag.
 Skölden fick äran att vara toastmaster,något killen kan bättre än många!
 Han tog det så allvarligt att han tillockmed arrangerade finskt disco! Titta på den höften! Prisvinnare.
 Jag sökte lite vettigt samtal ute på rökbänken,,jag gick in igen.
 Runt halv 12 var det så långt gånget att Kapten inte kunde prata utan kommunicerade med teckenspråk ganska otvetydigt,och Dansken fick komma och hämta oss. Jag kan undra vilken av spritsorterna som satte sig på talcentrat ,men när  jag klädde av min blivande make (han hittade inte början på strumporna) säger han " jag visste väl inte att du skulle schnii schnaa schnappi? Bög."
Ja,,,vad säger man till det?
Godnatt;)

Inga kommentarer: