Sidvyer, senaste månaden

onsdag 6 november 2013

Vänner från förr

Min kund idag satt som en hll ,,en hel jävla armé!! Hon gnällde inte en gång(kan vara att hon inte fick en syl i vädret som jag babblade) all cred till henne !!(

Idag satt jag och min kund dessutom  och diskuterade skola,uppväxt och namn,något som föste in oss på vad ens gamla klasskamrater gör nu förtiden. 
Jag tänkte tillbaka och försökte komma på alla namnen jag haft i så många år av mitt liv runtom mig  var dag. Inte nödvändigtvis personer jag har ngt annat gemensamt med ,men ändå folk som präntat in på en.
Linda Risberg
Emelie Sundén
Mads Madsen
Kent Cato
Johan Larsby
Tina Johansson
Johannes Evers
Andreas Foerster
Anders Hofvander
Glenn Nissen
Jimmi Persson
Daniel Schönström
Mikeal Strand
Martin Eriksson
och sist men aldrig minst Lisbeth Andreasson,fröken som varit där hela tiden med sitt eviga tålamod.

Linda Risberg,tjejen vi all atippade skulle bli kändast,coolast bäst i hela världen (för att förtydliga gick vi lekis till åk 6),en väldigt allvarlig liten tjej som tog mycket ansvar och alltid var bäst på läxor. Vad gör du idag?

Emelie Sundén,tjejen vars föräldrar från stockholm var lite lätt udda i våra ögon då de var de enda som bodde ihopa lyckliga men inte var GIFTA!!?? Vilka udda människor;) (jämför med dagens barn som får höra att de är lite udda OM deras föräldrar ens bor ihopa)Tjejen som också kapp i kapp med Linda var bäst på läxorna,,vart är du nu?

Mads Madsen,,en liten tyst go jämnmodig kille som fick lite skit för att han hette som han hette och var dansk,,sånt kommer man ju inte lätt undan med. Han tog det med jämnmod.
 Vart är du nu påg?

Kent Cato,killen som ständigt kämpat med sina för korta hälsenor,som ALDRIG gav sig!!!!!Är vad jag vet kvar i hörby,go och glad som alltid:
)
Johan Larsby,uppfinnaren som alltidhade lösningar,inte alltid lika uppskattade av oss andra;) Föräldrarna som var lite utav hippies och odlade får ,är fortfarande likadana,och Johan är vad jag vet ingeniör:) GO JOHAN!!!
Tina Johansson,bodde uti Ekastorp i härligaste skogen på en bondgård. Sträng men rättvis mamma (var alltid lite rädd för henne)är numera 2barns mor  gift med Karsten  som gick i årskursen över (världsfint)
Johannes Evers,killen som då var den största hjärtekrossaren utan att han ens visste det,,kan han  månne ha fortsatt så? En mjuk mjuk kille som för det mesta var bara glad:)

Andreas Foerster:ständig eld i röven,high strung,alltid i hetluften med Anders Hofvander . Många kalas i deras trädgård med fotbollsmatcher  på blodigaste allvar utspelades.
Anders Hofvander ,killen som alltid lyckades befinna sig i alla situationer man inte skulle.Killen som alla pekade på när något hänt oavsett om det inte var han utan lika ofta Andreas som gjort det;) Många resor till lärarrummet för honom. Vad gör du idag lillebror?
Glenn Nissen:Glad glad glad! Alltid bara glad,och ibland lite väl godtrogen när det gällde skitstreck
 Hofvander och Andreas hittade på;)2barns far och brandman idag vad jag kan utläsa av facebook:)
Jimmy Persson:hahahah ja Jimmy,,full av fan alltid,kunde prata sig ur alla situationer och om han inte kunde det kastade han bara fram Micke!Jimmy är far och jobbade sist jag tatuerade honom på Kronfågel.
Micke strand:Jimmys konstanta sidekick,dubbelt så lång,hälften så tjock,ständigt fnittrande och illröd i ansiktet;)Familjefar vad jag kan utröna från facebook. Inte mycket har ändrats;)
Daniel Schönström,,förlåt Daniel för att jag jag jagade dig runt hela skolan tills du tröttnade och sen kittlade ihjäl dig,,det var bara för roligt:/ Utsedd av alla att ta över pappans S-schakt och det ser ut som om så faktiskt är fallet:)

Martin Eriksson :min konstana följeslagare åtminstone efter skolan(i skolan fick vi låtsas att vi typ knappt var polare,tjejbaciller du vet) Ett humör som inte är av denna världen,fruktar inget ,gav sig inte för något. Bor kvar utanför hörby vad jag kan se på facebook:)
Jag vet inte vad ni gör,jag vet inte hur ni mår,men jag tänker oavsett berätta att ni har lämnat avtryck hos mig som aldrig kommer att försvinna,enbart underbara,varma minnen.
Tack vänner från förr.
(red:fick fotot skickat till mig,detta kan vara i femman? Från vänster till höger Veronika Björk,numera Sjögren,alldeles nyinflyttad i klassen,Emelie Sundin,Johan Larsby,Mikael Strand,Mads Madsen,Daniel Schönström och Tina Johansson
Lisbeth Andreasson lärarinna,Anders Hofvander,Linda Risberg,Martin ERiksson,Jimmi Persson Glenn Nissen
Johannes Evers Kent Cato,Andreas Foerster och Elin Lysell,nyinflyttad)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha underbar läsning Stina :) härligt att se lite av det gamla gänget:) och du tack för den fina bilden ;)

Simon and Lisl sa...

But where are you in the photo Stina? :D Would love to see you at that age.

Marita sa...

Du är ju inte med på bilden....

Anonym sa...

Hamnade på denna blogg av en slump och kunde inte sluta läsa, du skriver otroligt bra måste jag säga. Ännu roligare när man ser namn som gick på Berga samtidigt som jag.Emelie Sundén bor i Stockholm om jag inte minns fel.Johannes Evers kan också bo i dom krokarna om jag inte minns fel.Jag måste fråga, vilken klass gick du själv i på Berga?

Stina sa...

Anonym: Jag gick inte på berga utan tvingade dem att låta mig gå på Spyken så jag skulle slippa den mpbbongen som jag utstod i 7-8,därför fanns jag inte med på Berga,bästa beslutet ever;)

Johannes Evers Gester sa...

Haha! Hjärtekrossaren här :) fortfarande alltid glad! Nu med hus utanför Sthlm en fantastisk fru och två små underbara små. Att googla på sig själv kan ha sina fördelar. Såg dig Stina på Tv i samband med Musikhjälpen för nåt år sen, jag har haft mina tankar på dig och resten gänget sen dess. Underbart att se att du mår bra! Kram

Stina sa...

Hahahahah my god,fan va gutt att du har det bra Johannes!!Fråga din fru om du är en hjärtekrossare,hon bör veta;)