Sidvyer, senaste månaden

tisdag 12 november 2013

HUS!!!!!,,eller ja,det ska bli ett hus

Gott folk,,,vi har ett hus!!
Ja,det gick inte som jag ville helt och hållet . Jag hade inte 3 mille plus att lägga på ett renoveringsprojekt i Svarte, vi kunde inte bringa oss att lägga 2,5 mille på ett hus mitt ute i ingenstans långt ifrån Ystad enbart för att det hade inomhuspool och insikten började smyga på mig att om jag vill ha ett hus på perfekt läge,som jag vill ha det får vi nog fan renovera igen. Så blev det.
Efter tre månader av letande och total hopplöshet upptäckte jag att jag ständigt landade på ett och samma hus  alldeles i närheten av Ystad. Jag har varit där en gång när en fd vän hyrde det och kunde då inte fatta hurman ville bo i sådan misär! Direktverkande el hon inte hade råd med,frikostig "luftning eftersom inget är tätt och de mest deprimerande badrummen (på riktigt,,depp deluxe,som något ur en ett gammalt psyksjukhus,och inte ens på ett rått fräckt sätt)
Men läget,,,,mitt ute i böljande rapsåkrar,helt avskilt från grannar med en svindlande utsikt över marsvinsholm och en vansinnigt vacker utsikt när man kör till jobbet då hela Ystadkusten öppnar upp sig bara uppe på backen där fotografen till fotot troligen står. Det tar 3 minuter att ta sig till Ystad härifrån,och det är som att befinna sig i en helt annan värld;) Cyckelavstånd utan problem!
Så här står vi igen  med ett ÄNNU skabbigare hus än det första vi köpte,och resan börjar om igen,och ni ska klart få lov att följa med på detta om ni vill:)
9 kommentarer:

Pixi sa...

Grattis!!

Håkan sa...

ser fram mot den berättelsen :)

Marita sa...

Wiiii - va roligt! Grattis

Mirijam sa...

Oj vad häftigt det låter! Grattis!

Anonym sa...

Åhh, vad kul!:)

Henric sa...

Då får man säga grattis och lycka till!

Ellet sa...

Det ser ju supermysigt ut härifrån iallafall!

Simon and Lisl sa...

Grattis Stina (och Kapten)! The location sounds and looks incredible. All the best for the new renovation job!

Anonym sa...

Grattis!