Sidvyer, senaste månaden

fredag 14 februari 2014

2 tävlingsbidrag till (13)


Hej Stina!

Jag ville med denna gärning tacka vår kära brevbärare för att han dag efter dag lämnar post till oss. Det har blivit mycket paket på senast tiden och mycket gnäll om reklam och gratistidningar. 

Så jag planterade ett litet tack och en chokladbit (vem blir inte glad av choklad!) i vår brevbox på morgonen.

Inget märkvärdigt men förhoppningsvis bidrar det till en extra glad brevbärare :)

Mvh 

Åsa


Hej Stina
Jag, som många andra, blev inspirerad av din uppmuntran av goda gärningar.
Då mitt bidrag inte direkt platsar bland de många andra bidragen, så tänkte jag ändå att detta kanske kunde uppmuntra fler att göra samma sak som jag har gjort.
Här om dagen så länkade en vän till en artikel om en man som var dödligt sjuk ( http://www.expressen.se/gt/manuels-sista-hopp-ar-att-hitta-en-donator/ ). Hans sista hopp var att finna en donator. Hans historia rörde mig mycket. Så jag bestämde mig för att registrera mig på Tobiasregistret ( http://www.tobiasregistret.se/). Min tanke var att, även om jag inte kan hjälpa just Manuel, så kanske det finns någon annan allvarligt sjuk människa som kan behöva just min hjälp.

Sagt och gjort, registrerad och klar. Om jag någonsin kommer att få donera och hjälpa en människa, det återstår att se. Men jag har gjort vad jag kan för att finnas tillgänglig och kanske kunna rädda ett liv.

Som sagt, de andra bidragen är mer här och nu, då man kan se reaktionerna direkt. Så detta jag har gjort kanske inte riktigt faller inom ramarna på vad allt skulle gå ut på.
Men jag uppmanar ändå andra personer att göra detsamma som mig, om de är friska och krya och vill finnas tillgängliga som donatorer.
(Ber om ursäkt för ett riktigt dåligt foto)

Tack och hej
/Em
Red Anmärker: Inte riktigt rätt i bidragsform som Em själv säger,men ett väldigt bra tips till alla där ute!

Inga kommentarer: