Sidvyer, senaste månaden

söndag 2 februari 2014

Copenhagen Grand Prix!

Jag drog ihopa en liten shoppingresa med skånes alla rasben för att gallopera gata upp och gata ner på ströget med syftet att shopa dricka vin och bara vara. Det spred sig   och plötsligt var vi fem som ville shopa och dricka vin (SVÅRT att hitta damer till detta,,,not)
Tåget till Köpenhamn bjöd på smyg vin och kaffe med wiskey,och det behövdes,vädret var allt annat än mysigt. 2 + och snålblåst skrämmer ikke ivaj oss. Vi hann inte shopa förräns cafe Norden dök upp,ett stort jättepackat jugendcafé med magiskt bra mat! Det uppenbarade sig magiskt ett bord för 5 i den packade miljön och vi fick vin och Caecarsallad:) Sen var det då dax att hitta alla affärer vi ville till Cissel anföll Abercrombie  och förvarnade oss andra att hon skulle ta tid på sig,så vi som inte fixade stark parfym (ja ,fjollor) drog vidare till Odd Molly och MarieMekko,däär det bjöds på 1,45cm tant som missade att glasdörrar måste ÖPPNAS,inte forceras med en benskör kropp. Tant brakade raklång in i dörren med full kraft och vi tittade intensivt på något annat!!
Andra butiker var MAC ,Hermes och såklart min favorit Agent Provocateur. Jag vågade gå in in Guccibutiken när jag hade Vera vid min sida,man kan liksom gömma sig bakom hennes enorma bekväma lugna självförtroende och bara glida med.  Jag känner mig alltid enormt WT i sådana butiker,men IGÅR hände det magiska! Jag hittade en väska jag hade RÅD MED!!!
Jag vägrar att köpa dem för deras orginalpris,för vad FAN ska man ha i den när man just spenderat allt man har PÅ den? Men emot alla normer hade de REA där inne,något de aldrig brukar ha! 70% på vilket pris somhelst gör en hel jävla del,och jag ryckte åt mig den jag ville ha:)!

Var tvungen att ta ett shoppingfoto med bloggminen för att jag nu KUNDE!
 Inne på Agent Provocateur blir man alltid så underbart omhändertagen av kvinnor som ter en titt på dig och hämtar din exakta storlek. Man brukar få champagne när man prövar saker med,men inte i Köpenhamn tyvärr,i Prag och Puerto Banus  får man det dock;) Ett väldigt bra tips på var du kan handla underkläder som ger dig det där extra man vill ha! Här är en lite dimmad sneak på mitt inköp:)
Efter det hittade vi D´angleterre,hotellet som det nästan kostar att gå in på. Vi fick ett bord i Lobbyn framför den öppna brasan i ett mysigt lugnt stort rum. Den första kvarten var det mysigt,sen fick vi menyn. Nästa kvart var mindre underhållande,,,vi var törstiga och lite hungriga och ville vidare för att handla innan det stängs vid 17. Vera BAD om att få beställa,,,ytterligare en kvart,sen kom bartendern och tog beställningen. Efetr 20 minuter till fick vi våra grejer. SJUKT dålig service. Gott vi och magisk dessert,men för helvete,,40 minuter för att få beställa?


 Vi funderade ett par gånger på att gå,och ett par tjejer gjorde faktiskt det,de fann sig helt enkelt inte i den behandlingen. Vi fick sen gå till baren och betala,och där blev vi INTE behandlade med glada miner,,de såg ner på oss och suckade tungt när vi ville betala var för sig.  Dit går jag aldrig igen.
 Damerna häckade som försmådda älskare utanför Guccifönstret och var lite ilskna på mitt magiskt billiga köp,när Vera brölade "DE HAR SATT UT FLEEEEEER" (skrik detta i slowmo)och galloperade in. Mycket riktigt,de hade satt ut flera av samma modell,i den färgen jag eg ville ha,trots att Vera frågade innan. Hon hade rätt och hon fick en ljus i samma modell som jag,så även Cissel:)
 Det började störtregna och mitt val av skor började göra sig påmint i form av en brännande,bultande idiotisk känsla! Jag haltade till tåget och luften gick ur den ångande högen ladies som nu var trötta och hungriga:) Vi hade som tur var shopat lite vitt och naturchips till vägen hem,och alldeles snart var vi på g igen,,,med undantag för när tåget gick in på Svensk mark och alla fick täckning igen,,,

 Jag är ytterst nöjd med min shoppingdag. Jag har inte eg råd med det pgr av huset men man får aldrig igen tid,och denna dagen är en av de små röda knappnålshuvudena som märker ut speciella händelser på kartan.Detta var en av dessa underbara dagarna:) Tack ladies;)


4 kommentarer:

Nova sa...

Stina du är så otroligt vacker och du passar riktigt bra i den petrol färgade klänningen .

Stina sa...

Awww tack Nova!!!

Marita sa...

Nästa gång........

Jessica/Guldkant sa...

Ser ut som en riktigt prima bruddag!