Sidvyer, senaste månaden

fredag 7 februari 2014

Crappy Tattoos Gott folk!

Vi startar idag med par i hjärter,dvs väldigt kärleksfulla tatueringar. Ett homosexuellt delfinpar  som hoppar och simmar i havet,och då undrar ni kanske hur jag vet att det är hanar? Jo det ser du på den ytterst kraftiga käklinjen  och den helt släta sexpackade magen  och ögonbrynena med sug i blicken,,lätt. Notera spyan nere i högra hörnet någon har satt en palm och ett par pungkulor i. Kitchigt.
 Samma kille har åstadkommigt en sjuglet lycklig chewbakka med en lussebulle i håret? Det KAN också vara ett dövt lejon med skitstora hörlurar? Det kan vara jesus med en gul blodigel,i denna serien vet man helt enkelt inte!
 Det är ju så poppis med fickur just nu,en tatuerares värsta mardröm med massa paralella perfekta cirklar. Denna killen har inte alls tyck att det var ett problem,han sket helt enkelt i att göra något runt överhuvudtaget!  Att man inte tänkt på det innan?? Om någon ändå skulle påpeka detta så hänvisar han bara till bladen med argumentet att de faktskt är möed värre! Som ett trick 17,ta med dig en skitful väninna när du ska ragga så märker ingen att du själv är retarderad!
 "JAAAAAA!" enkla tatueringar kräver enkla kommentarer.
 Det är aldrig fel att göra porträtt på sina älsklingar antingen när de fortfarande finns eller när de sorgeligen har gått bort,som tex Lex universums mest misstänksamma häst. Den plirande blicken kommer att leva med oss för alltid nu.R.I.P
 Om KnightRiders David Hasslehof hade varit en häst,då hade han sett ut såhär. Fast nä,David Hasselhof kommer aldrig att kunna ha en crewcut med sitt afro,,,nä detta är Val Kilmer i TopGun fast som häst,,,,givet.Med gamanacke och manshaka o allt!
 Såhär ser det ut när brudar fiser.
 Denna får man väl ändå vara stolt över!? Detta är ju ändå en cover på något som har varit välle,sen vad det kan har varit är svårt att greppa med endast den mänskliga hjärnan som verktyg. Elefantmannens mormors genitalvårtor?
Freddy Kruegers polska kusin Vlasek Krueger hade fruktansvärda problem med acne när han var 16,och inte kunde han klämma den heller utan att skära skiten ut sig,men det redde upp sig rätt smidigt efter att han fått rätt på dosen ryssfemmor runt tjugoårsåldern.Man ser knappt  ärren längre.
 Nä,jag vet det är inte lätt att börja hemma i denna kariären,men man får ändå applådera uppfinningsrikedomen hos de som tager vad de haver och gör vad de kan utav det! Här har man tex snott syrrans gamla Babyliss krustång och brännt in en slags vingform på tösabiten! När det röda har lagt sig kommer det nästan att se ut som en tatto tillockmed.
 Det suger balle att flyga i motvind.
 Ehh,,ehhhh,för det första är jag rätt impad över att lillen har hittat rätt hål såpass att han kunnat bli far,sen kan inte pågen hjälpa att genbanken inte räckte hela vägen OCH att familjen är kollektivt retarderade,och på andraplats vill jag se pappa hålla huvudet normalt;) Vips har man en knycklad svart keba på hakan,,sitter som en liter.
 Jugend när det är som bäst! Eller minst,välj ni vilket ni föredrar.
 Ni vet när man varit på Thai och tagit den extra starka fastän man vet att köttrosen kommer att få betala för det dagen efter? Kombinera morgondagens sittning på dass med hur det känns att få plötsligt disbrock,och här har ni killen.


 Uttrycket "som vatten på en gås" har gått denna damen förbi och när det då regnade på deras snygga stilleben de skapat av ett par broylervingar himmifrau (hemmaifrån för er med 08 som riktnummer) då bara tar man och vrider ur dem som en disklase! Synd att de tog referensfotot EFTER sagda händelse,men ingen är perfekt.



1 kommentar:

Anonym sa...

Ahahahah, skrattar så köttrosen piper 😂
Dessa "gaddningarna" får min fula på handleden att bli väldigt snygg... Herrejösses hahaha /Jennsan