Sidvyer, senaste månaden

måndag 24 februari 2014

Fölsedaaaag!

På det mest enkla vis firade vi min 37:de med Sköld och Cissel på Upp el Ner där de hade dukat upp så grannt med svenska flaggan och allt!

Vi brukar inte vara så stora på att ge presenter på tillfällen som känns tvungna,så jag sket nästan ihjäl mig när en hel hög jättefina presenter dök upp vid bordet!  Fick dessutom ett jättegott vin med tillhörande mörk choklad av min kund på lördagen,så jag har verkligen känt mig väldigt bortskämd denna helgen!
Innan förrätten  öppnade jag Sköldarnas gåvor och det var en imponerande samling småbyxor ifrån hunkemöller som ALLTID behövs,och en låda med Prfym  lotion och gel från Diesel,tattoo edition;) Klart att jag ska ha den;)
Sen den jättetunga presenten,,,
En helt MAGISK jävla kokbok i den ytterst vackra  förpackninen av sammet! Det är från en restaurang i Stockholm till vår stora förvåning,och de kan nog vänta sig ett besök från oss i framtiden!
Sen kom  förrätterna och en jättehumoristisk råbiff med friterad äggula. Jag kan hålla med skölden om att den råa äggulan  saknades lite ,men i övrigt var det skitgott.
Kapten tog friterad ansjovis med bea till,,,han var inte övertygad men inte alls missnöjd heller:)Ansjovis är en komplicerad smak som man antingen älskar eller inte.
Cissel tog tigerräkorna som också de såg perfekta ut:)
Efter förrätten var där då Kaptens stora mystiska paket kvar,något jag trodde skulle vara printade dekaler el så,vi ger ju inte varandra så komplicerade saker på födelsedagar,utan det kan komma närsom!
Och jag bli helt stum,,(rätt ovanligt för mig) karlfan hade varit inne på Emporia och köpt den klänningen jag så gärna ville ha!! Jag tyckte den var för dyr när jag var där,men habegäret var också stort. Mannen prickade så jävla rätt! Ska in idag och fixa rätt storlek dock,italiensk 44 är tillockmed för stort för mig;)

Huvudrätten   kom och Cissel tog friterad risotto (mmm mycket friterat nu)
Vi andra tog nattbakt fläsksida,gott ,men jag saknade krispet och unfet i denna rätten. Fräscha goda grönsaker till:)
 Till efterrätt tog Cissel tivoli och fick en rätt rolig bricka av minigottis som verkligen luktade Tivoli! Sandwich,munk,lemonade rostade mandlar och spunnet socker.
Vi andra tog glass i chokladsoppa med cashew på ,,,inget som skrek wow för mig,men det dög alldeles utmärkt ändån!
En superbra födelsedag som spenderades så som jag helst har det,,med vänner enkelt och lätt:)

3 kommentarer:

Kristin sa...

Hejsan. Jag och min kompis tänkte gör ett liten infinity tatuering på ringfingret. Undrar hur jag ska göra för att boka tid? Är det svår att få tid?

Mvh Kristin

Stina sa...

Hej
Jag tar bara emot bokningar 1-2 dagar om året och den dagen får man maila in med vad man vill ha. Nästa bokningsdag är den 4 april,MEN jag gör inte infinity åttan mer,det är just nu bland det mest gjorda ,så jag är nog inte rätt tatuerare för er:/

Anonym sa...

Du är så härligt älskad ❤️ /SiS