Sidvyer, senaste månaden

fredag 14 februari 2014

Crappy tattoos!

Om man inte har grön färg hemma till din slickepinnsformade  vaccumförpackade undulattatuerig sätter man bara igång nödutgångsljuset och fotar den ! WIN! Kan vara den mest manliga tatueringen jag någonsin sett,kan även vara första gången jag sett en cameltoe på en fågel.
 I dessa tider av att hylla alla som föds och dör och lever vill jag uppmärksamma denna magiskt braiga idén att hylla ett digitalt armbandsur. De små vingarna,,den svarta rutan,,,min underläpp börjar darra och jag blir lite mjuk i knäna,,,,Den kommer aldrig att pipa igen.
 Godzilla goes playbunny? En kaktus som vinkar på polarna och äter gele? En luden lycklig dinosaur   På PATTEN dessutom?! Classy,,very classy.
 Heeeeeey,,denna kommer jag ihåg från förra crappy,men då satt den på en arm!? Dvs ett populärt motiv  att rippa från nätet när man inte kan rita själva. Det finns ingenting som säger seriös hemmatatuerare som en nästan tom flaska wiskey  med ett pintglas brevid och en fisande drake i bakgrunden.  Jag Ville tro att killen fyllt i tattoon med en tuschpenna för att det skulle se bra ut,,men tyvärr är det den subtila skuggningen.
 Rosor på händer,,,det kan vara så rätt,,det kan vara så fel,,, I detta fallet hade jag först gissat på ett inflammerat kalkonöga än en blomma,,något biologiskt är det iaf.
Som vanligt med Manga och Anime (jag ogillar starkt den stilen)  vet man aldrig om det är nån slags seriehjälte eller Michael Jackson,här får vi garanterat inte  bättre grepp om det . Det lutar mer åt en psykotisk MJ ,,det är kläderna som gör det,,det är BH:n som hänger  runt halsen på  honom,,det är de små sakerna man får använda som ledtrådar i dessa fallen!
 Än en gång kommer batman till räddningen  när man behöver täcka över ett eller annat dåligt beslut! Batman borde utses till crappy tattoos skyddshelgon i alla lägen,för det är aldrig så att man tillkallar Musse Pigg eller stålmannen när det behövs något riktigt dramatiskt! Det är båtsman som är mannen . Tyvärr kommer allt hon har genomlidit vara meningslöst då det som står uundertill kommer att synas rätt igenom.
 Ni som har katter vet hur det låter och ser ut när de löper,,, En fet löpsk tider är dock  inte det vanligaste  man får göra om dagarna,och det öppnar lite för nytt tänk inom stilen! Ja tigrar har känslor de med. Ja de har problem med vikten de med,och ja de kan födas med puckel och ryggmärgsbrock,,,och nog fan löper de ändå.
Fy fy fan! Jag visste att Marilyn föddes med 6 tår på var fot MEN jag visste inte  att hon hade en GIGANTSK högerpatte. Så går det när man prutar hos plastikkirurgen,,en halv patte och gomspalt som straff!
Det finns så mycket jag kan säga om denna men skiter helt enkelt i det,vill inte störa er när ni skrattar ihjäl er. Sex ska vara roligt säger folk men detta kan vara att gå över gränsen,,jag menar TITTA på drakkroppen! Och vartfan hittar man rödrandiga uggs med VINGAR på,,helt orealistiskt.
Polaren passade på att utnyttja erbjudandet 2 för 1 hos den ytterst ohomofobiska tatueraren och förevigade det plagg han allra helst ser sig själv i.

Jag har ändå för mig att Hellboy har en näsa oavsett om han sitter och skiter eller inte?  
 Vad är det? Ett drakägg såklart! Man kan se de små drakynglena virvla rundor där inne i slemklumpen i det gyttjiga vattnet. Kommer ihåg när vi jagade sådana i träsket på sommaren,,,de såg inte heller helt friska ut efter en vecka i en burk.
 9 shades of gollum. Såhär går du  och bygger om din unge till Gollum på bara ett knix. För säkerhets skull lägger man till namnet på ungen så folk fattar skämtet.
 Nu kanske ni tror att detta är en crappy tattoo på  Nikki Sixx,men bilden till höger visar bara hur en snart 60 årig man med åldersförnekelse ser ut utan smink. Ett jävligt bra porträtt!
 Detta är ett exempel på ett effektivt sätt att fylla en hel arm med tattoos på en enda dag,snabbt  ,relativt smärtfrill och rätt heltäckande. Jag sa inte ett bra sätt,,jag sa ett sätt. Skriver man då fel kan man på ett lätt sätt fotoshoppa dit vad där egentligen skulle stå,på så sätt behöver man inte tänka över dethär med att skriva bruars namn. Tacka gudarna för fotoshop.
 Hahahahahahahahahahahahah när denna killen blir gamma och skrumpen kommer det att se ut som en punkterad knulldocka (ursäkta språket)  i tvättbjörnsform  med hängslebyxor och alzheimers!Hahahahahahahahahahahaha


2 kommentarer:

Marita sa...

Hahahahahahahahahahahahahaha skrattar så tårarna rinner. string...trosorna ja det ser man ju att det är stl 34/36 han krängt på sig och kukikubik va bäst hahahahahahahaha vilken framgång på beachen hahahahahaha

Anonym sa...

Lika underbart varenda gång!!!!