Sidvyer, senaste månaden

torsdag 27 mars 2014

Crappy tattoos

Vad FAN är detta?  Efter att ha stirrat på det i några minuter vill jag ha det till en Mangafigur,men vad hände sen? Killens planer på att göra håret midjelångt sket sig när kunden propsade på page och då fick han höfta dit revben och bröst och arm,,,men frihand är inte alltid en bra ide,speciellt inte om du egentligen är helt efterbliven och påtänd.
Lövgrodor är  ett himla populärt motiv,de är ju så söta de små liven,däremot ger denna mig mer oinbjudna bilder av en sjukt sur padda som desperat försöker ta sig in i brunögat på någon. Bilder jag inte kommer att kunna sudda ur hjärnan på några veckor:/ Ps.Att hålla sig innanför linjerna är en myt ,det är bara proffs som tror det är viktigt.
Jag garvar ihjäl mig!!!!!!!!!!!!!! Den tegelstensmönstrade papegojan som stirrar  psykotiskt på dig har använt LITE för mycket hårspray på dagens frilla,ELLER har någon klätt på honom en nylonstrumpa då fåglar i allmänhet inte är såhär slätstrukna! Det måste vara hårsprayen,man kan typiskt se hålet i ozonlagret runtom honom. I all ärlighet hade jag inte varit missnöjd med denna tattoon,jag hade garvat som en jude varenda dag jag sett den,,den är underbart kass.
Ingenting skriker sex som en mongostor Pip på låret,det  vet ju alla. Det kan ta några år innan de faktiskt malt in all gul färg denna kommer att behöva,så pass att det faktiskt blivit billigare att skaffa sig gulsot istället.

Undervattensteman är ju så härlliga,och ven vill inte ha Jessica Alba i bikini ridandes på en sjöhäst?
Någon har dock tappat locktången i akvariet  när referensbilden togs och som körsbär på toppen satt en fot där högran skulle vara? Men den är blå,,jajjamän.
Jag kan inte börja att beskriva hur inte detta kommer att passera/försvinna,,, Till att börja med är tatueringar smått permanenta,och denna stjärnan har karvat in detta så långt att blåmärkena kommer att vara föralltid,tattoon kommer att sitta i alla hudlager kroppslager och själalager denna människan kan tänkas ha! Den hade inte kunnat sitta längre in om hon kört upp stencilen i anus eller ejdit den.
Sockerskallar,,de blev omåttligt populära för ett par år sedan och man kan se dem i alla färger och former numera. De kan ju vara smått förvirrande med all detaljrikedom,och här har artisten nog tagit fel på tänderna och blombladen på hakan? För att släta över detta kan man alltid göra rosen till höger om den så likt ett kvinnligt könsorgan att man inte alls tittar på skallen. Könstricket funkar 10 av 10 ggr.
Ni vet när man varit jättetjock och gått ner i vikt,,den lösa huden som alltid kommer att vara där och sacka konstant söderut? Lymfödem i benen är rätt vanligt på gravt överviktiga,,,och ja,allt detta gäller  även isbjörnar.
Rihanna har ju stjärnfall,då ska ALLA andra också ha det,det är ju liksom coolt och wow. Har man aldrig sett ett stjärnfall och tror att Rihanna är ett obskyrt djur som lever på Afrikas savanner får man helt enkelt kopiera det närmsta man kan komma detta och här ser det ut som om det kan ha varit grussprättet bakom trucken som modellat detta sjärnfallet. Troligtvis ditmonterat med en grep i skymning bagom mossans trailor.
Fy fy fy fan,,,alltså killen som tatuerar har NÅGOT,,skuggningen är inte så kass alls,men vad FAN hände med bruden??!!??? Jag vill inte leva i en värld där kvinnor ser ut så,det hade varit som att ha Det som farfar!
Istället för att ha fångat Hulk Hogan med hans signaturlook  ser det mer ut som att han satt sig på cykeln utan sadel. Just saying.
Grinar gott när jag tänker på att denna skallen kommer att se mer och mer manodeppressiv ut med åren ju längre damens bakdel sackar mot sydpolen. Kanske hon och isbjörnen kan sitta där och leta efter tattoos i hudvecken tillsammans.
En utmärkt representation av vinterkräksjukan. Den kommer som enballögd rockabilly kille i lila dimma en gång om året och vrider om tarmen på en,,mycket väl renderat indeed.
Det ska nog vara en ros,men så nös någon och allt gick åt helvete !! Man kan rädda detta genom att alltid set till att vara totat blåslagen på vänstran,då smälter det helt enkelt in!
Fler sjuuuuukt obehagliga små jävla änglar!!!!Denna har läppstift och  är naken från midjan och neråt. Det betyder säkert något jättedjup som jag helt klart inte vill spekulera i!

2 kommentarer:

Jessica/Guldkant sa...

Alltså jag orkar inte..."Work of art" -skallen med rosetten på baklåret... Ghaaaa!

Marita sa...

Undervattenstemat vinner: Tänk att få ihop en elchockad bimbo med tuttar större än huvudet, och GIGANTISKA blygdläppar som fladdrar i farten när hon far fram på sin sjögiraff....joodååå