Sidvyer, senaste månaden

söndag 9 mars 2014

Gott och blandat påse tack!

Jag har slackat som fan med bloggandet,mycket för att jag har  mööööed att stå i med vernissager,jobb,sjudom,träning och ritandet i allt detta! Har satt mig för att lära mig illustrator för framtida designjobb,det verkar som det enda man jobbar i nu förtiden.
Christian som IKKE skulle ha en helarm,har numera snart en helarm,lite kvar på insidan av armen nu,sen är det win för oss,,,på den iaf;)
 Sen fick jag en avbokning helt abrupt och ÄNTLIGEN   fick Anna komma till med sin skelettkrabba som hon ville täcka över. Anna har varit på som en igel varenda avbokning som har annonserats ut OCH varit med i coverup tävlingen.(Att vara på som en igel är alltså INTE negativt,jag uppmanar många att höra av sig då och då om de vill ha en avbokning,och trägen vinner faktiskt tillslut)
Jag fick välja vad jag villa helt och hållet och det blev en gammeldags ros/pion över dödskrabban.Det började inte bra,efter 6 streck började Anna må väldigt dåligt och startade processen med att svimma.Ninja på att svimma som jag är ser jag alltid tecknena och slutar alltid i tid och lägger kunden ner mm(det händer inte så ofta som det låter) MEN  Anna går i 110Km i timmen tills hon inte går alls,och jag hann inte lägga henne ner utan beredde mig helt enkelt på attt fånga henne ,och gjorde så medans Anna fläkte sig i båge och krampade lite. Efter en kort stund kom hon något förvirrad tillbaka till verkligheten och var riktigt förvånad över vad som hänt;) Trots denna extrema reaktion och trots att hon tyckte det gjorde så ont satt hon genom hela tatueringen och avslutade den brilliant!BRA jobbat Anna!
Sen var det Mickaelas tur att bli färdig med sin  Nostalgiarm. Ett irriterande tomrum  på insida överarm och runt armbågen fylldels med ett foto på ett par barnskor,och lite fjädrar som trillar av svalorna som flyger lite varstans på armen:) Som vanligt är det omöjligt att få bra foton på den,men i verkligheten är den så fin den bara kan bli ,rätt mycket djupare i färgerna än vad blogger och min suniga kamera vill visa!

2 kommentarer:

Dahn-Ola sa...

Mickaelas Nostalgiarm ser verkligen riktigt bra ut; gillar blandningen av så olika saker som ändå går ihop till en så fin helhet.

belle sa...

du är ju helt frikkin amazin, se på nostalgiarmen, SE PÅ DEN!!!!!