Sidvyer, senaste månaden

fredag 7 mars 2014

Huset och renoveringen!

Det har tagit ett tag sedan jag informerade om huset och vad som händer men det har varit lååånga dryga veckor med att först gräva ut hela skiten och försöka bli av med massorna,sen har min älskade man kämpat som ett djur med att fylla igen skiten igen med makadam, EFTER det att rörmokaren varit där och lagt rören till badrummet.
Fredrik har själv fixat med avloppet då utgående rör var metall,rostigare än en ubåt från 1910 och lite underdimentionerade.
Som ni ser är det inga små mängder makadam som ska in heller nä.
Sen frigoliten. Det härliga med denna delen är att frogolitföretaget dubblade priset på räkningen och höll sig inte till det avtalade priset. De lyser med sin frånvaro när det gäller att deala med detta. De skickade dessutom fel första gången så vi fick 6 paket istället för det dubbla. Kapten på krigsstigen.
Sen kommer slaaaaang!!:) Golvvärme,,kan inte tänka mig något underbarare!! No more ont i fötter o knän, och vi kommer att ha universums slöaste katter!!


Sen kom förihelvete Johnny Rotpump (vi fick syn på det namnet en dag i trafiken och grinade gott samtidigt som vi undrade vad en rotpump var ,och googlade,det visar sig vara just en sådan bil vi behövde nu 2 månader senare,,och vem kom om inte Johnny!)
Och så var det gjutet,,,, det känns som en sådan episk del av det hela,,,nu kan det liksom börjas med att byggas upp saker igen,,,så jäkla sp'nnande. Den riktiga lättnaden kommer ju när hela huset är gjutit,och det är det inte än,stora delen är kvar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Är det ofint att fråga vad hus och byggning kostar? På ett ungefär:)

Kajsa sa...

Fy f-n för att bygga, men det är underbart med alla stora roliga bilar och maskiner.
Och ännu underbarare när allt är klart och man kan glädjas!!

Stina sa...

Anonym: tja vad d kostar är ju vår ensak men också helt omöjligt att säga. D kostar massor om man inte gör d själv el har sjukt fina vänner:)

Marita sa...

Alltså...kommer inte personen i gjutningen vara ivägen?