Sidvyer, senaste månaden

söndag 30 mars 2014

Salty och Fjädrar.

En lördag som många andra i Ystad börjar  med att man tatuerar lite,idag Malin som skulle ha något g rannt på foten. Malin som har något av en skofetish tog med sig favoriterna så vi kunde får ett riktigt fint foto i dem med;)


 Sen var det Saltan med Virus och Lena,och även denna gången var det en hel verksamhetsberättelse att få bord där nere då det konstanta svaret man alltid får är att det är fullt,medans det inte  verkar så alls de gångerna Virus ändå tjatat sig till bord.Det har då hänt att vi suttit ensamma med endast 2 små bord till i Vitas tex när svaret var att det var fullt. Virus åkte ner även denna gången och prata med dem,och vips var där ett bord. Virus är farlig;)
 Matsalen har blivit väldigt ljus och fin och det är mysigt att sitta därinne,även om sofforna får två vanligtvis kålvuxna att se ut som 2 glyttar!
 Jag beställde en fördrink och eftersom de in te hade en Bellini tog jag en som de hade på menyn,en "Melon Patrón med gurka och mint" och jag trodde genast att det var samma som i Prag,,,missade ordet Patrón,,,den var så vidrig att jag fick be dem hälla ut den:/ Hahah så,mint gurka melon,,fine men för helvete håll tequilan därifrån,det blir en sån smakkrock att det hörs till Kina! Det fick bli en Elderflower istället och DEN går lätt ner.
 Förrätten var pilgrimsmussla,och ja,,,fan jag bli lite besviken att den var kall:/ Förstår att man nog måste göra mycket av det man serverar på ett så massivt ställe kallt och förberett sedan innan,men pilgrimsmussla kylskåpskall var inget för mig iaf:)
 Till huvudrätt tog vi en grillad Entrecote,och den var tillagad till perfektion! Till fick man väldigt tunna pommes och körsbärstomater med en bearnaise,,,lite fattigt för 350 spänn,men som sagt köttet var väldigt bra.
Efterrätten som virus fick fick även den skickas tillbaka då Chokladgrejen var så salt (jepp,jag smakade och det var illa) att den inte längre låg i efterrättskategorien utan snarare snacks hyllan!
 Efter en stund började Elaine och Rickard spela för oss och det är fan aldrig fel! Att Elaine kunde sjunga var jag väl insatt i med RICKARD!!! My god vad han  var duktig på att sjunga,och gav oss en Down to the river av Bruce Springsteen så håren reste sig! Mycket bra!
 Kapten propsade på lite drinkar i baren (jag var inte så impad,ville bara hem medans Fredrik hittat takten och beställde öl på öl!) Mitt i allt kö Müllern ut och hejjade!  Om han någonsin får tummarna ut och kommer hit ska jag spänna fast honom i stolen med silvertejp och hota honom tills han går med på att öppna ny restaurang i Ystad! Ystad behöver det!
 Vi bad någon tomelillabo ta ett gruppfoto på oss för att vi kan,och det är nog bara Rickard och jag som fattat grejen,resten ser normala ut?
 Rickard har definitivt fattat grejen!
 Vaknade till en strålande morgon,och innan ens morgonkaffet var serverat till Kapten sprang jag ut iför endast en jacka och uggs för att fota Camron i morgonsolen! Våren är här;)

1 kommentar:

Dahn-Ola sa...

Förstår inte riktigt varför YSB håller på med det där med att det är fullbokat när så icke är fallet. Vill de bara att hotellgästerna skall äta där?