Sidvyer, senaste månaden

torsdag 27 mars 2014

Krigsölen är här,och liten Adené

Det är mycket runtomkring just nu,jag meckar med lite andra projekt som jag än inte kan avslöja vad det är eftersom besvikelsen om de inte går genom är för stor,men mellan allt resande,ritande,tatuerande och en rejäl jävla massjuka som däckat mig totalt nu har jag försökt  att styra upp det jag kan inför konstutställningen  den 17-20 april ,och igår hämtade jag ölen som beställdes,och så jäkla fin den är! Det kommer att passa toppen!
(Måste då skriva att den enbart är för den 17 april åt VIP inbjudna,dvs ett slutet evenemang med inbjudningar endast,annars får man inte bjuda på starka drycker)
Mitt i allt detta hinner jag jobba lite med;)
 Jag är lite förtvivlad på  Blogger,,handduken som ligger i bakgrunden här är SVART,inte grå! Tatueringen har fått helt jäkla fel färger här ,de är inte vitfadda och neoniga!!! MORRA OCH FRÄSA!!!!
Nå,i verkligheten fick Adené en jättefin blomranka på foten som ska vara till sommarens solande och grillande i trädgården:) 


2 kommentarer:

riptide sa...

De färger jag ser på handukarna är:
Den direkt under vaden är grönaktig.
Den under det, mellan de jeansbekäldda benen, är svart och grå randig.
Är det de rätta färgerna? Eller ska handduken under vaden vara svart men du ser den grå och jag grönaktig?

Stina sa...

det är den grönaktige som är svart eg.Den randige är då såklart randig,men den gröne är liksom överexponerad och neonig som tatueringen då också blir helt utan att jag gjort något alls:(