Sidvyer, senaste månaden

lördag 1 mars 2014

Min tur att tatueras!

Har länge länge spanat på Håkans jobb (Håkan Hävermark på Crooked moon i Helsingborg,fd  ägare av Lugnet efter stormen i Helsingborg)och suckat lite längtansfullt,och  i torsdags var det äntligen min tur att bli tatuerad! Tar man bara en till på Håkan skulle man kunna tänka sig att han är brutalt hårdhänt ,stenhård och pintyst. Så är inte fallet alls. Behagligare människa får du leta efter och han är väldigt nätt på handen,torkar inte hårt och är allmänt jävligt bra på alla sätt och vis. Satt från 13 till 19 utan problem trots att jag var förkyld och febrig(trodde jag skulle vara fjolligare)

Min alldeles egna gentleman MED min kackerlacka!!!!!!!!!!!!ÄNTLIGEN!!!! Det kommer mer där hatten ska vara,men det sparar jag tills det sitter där:)
Efter det gick vi ut en hög och åt. Det är inte helt ofta man sitter tillsammans med så tatuerade människor som allihopa jobbar inom branchen. Servitören med den pyttelilla komiska arga sjömanshajen på underarmen önskade nog att han haft långärmat just den kvällen;)Det krävdes 2 munnar rödvin innan jag kände att livet var GREJT och att allt kommer att ordna sig och att jag kunde säga lite vadsom(notera att det inte är JAG som gör det,det är hjärnan) Dagen efter kändes det som den totala motsatsen kan jag lätt påstå. Kom då på att jag inte ätit mycket alls på hela dagen och  på kvällen bli det inte heller så mye.
Beställde deras Caprese sallad,,,
Ja,den ska vara dressad med en fruktig olivolja,lite sådär lagom,,men när man måste vika servetten och sätta under ena sidan på tallriken för att dränera bort den halva dl oljan,,då har man missuppfattat dressa och mer klätt på salladen vinteroverall!!
Sen kom pizzan! Något så ovanligt som päron getost valnötter och honung på den! Det var jättegott,men jag var för trött för att äta mer än halva (tänkte inte på det då) ,,dagen efter tänkte jag desdå mer på det!!
Lyckades som vanligt inte få några vettiga foton på Jacob,men skäggat hade oavsett hindrat det,så varför inte gå all in med get och allt!
Sov över på first hotel i Karlshamn och det var rättså fint får jag säga. Tomt men väldrivet och en helt ok frulla,så ska ni dit och tatuera er så boka där,det ligger bara precis runt hörnet från Black Magic tattoo.
Körde hem lite senare på morgonen och däckade totalt! Försökte verkligen göra något vettigt dagen efter men det GICK inte!! Jag kunde inte reda ut mina tankar och bestämde mig för att fredagen fick bli ett svart hål av feber och sömn och onyttig mat;) Ibland måste man ha sådana med.
Jag hatar dem;)

3 kommentarer:

Dahn-Ola sa...

"...klätt på salladen vinteroverall!!" :P
En del av dina uttryck är helt genialiska.
Din gentleman ser ut att bli riktigt fin; skall bli kul att se när den är helt färdig.

Frida Pantzar sa...

Saknade dig på Meltdown i går, men det här förklarar ju saken =) Kram

Frida Pantzar sa...

Saknade dig på Meltdown i går, men nu vet jag ju vad du har haft för dig =) Kram