Sidvyer, senaste månaden

lördag 20 december 2014

En GIGANTISK fix!

Den långa resan är över med Davids arm. Jag träffade David först massa år sedan när han funderade på ett tribalarmband. Jag mumlade väl något om att det kanske borde tänkas över,men David är inte den som tänker över saker,det ska göras och göras på en gång;)
 Tribalarmbandet  blev sådär och han ångrade det rätt snabbt. Flera år senare ville han täcka över det,och han hade inga direkta kriterier ,det kunde bli helsvart om det skulle vara så,och jag mumlade något om att det går att göra ,men så var det ju fullbokat och David är inte den som väntar;)
Så David hittade en anan studio som sade att nej,svart är inte det rätta sättet,japanskt med mycket svart  skulle funka här och David var så happy så,,
Det började väl ok,men det gick aldrig längre än till armbandet som var det ENDA David ville täcka över eller fixa.
När sen drakhuvudet kom till och  det hela var rena röran,då sade David stopp och insåg att skadan var  gjord.
Han frågade om jag kunde göra ngt åt det och jag mumlade inte längre,,jag suckade;) Hahahahahahaha men av någon anledning  så kände jag att utmaningen skulle vara spännande så jag bet tag  i det. 
Tribalarmbandet som skulle  täckas byggdes om till ett "träd" som bara gjorde det hela värre. Draken är så hårt körd  att linjerna står upp ,,,ja vad säger man?
En halv karp på underarmen(svårt att se på fotot,men den blev bara halv,där slutade armen.

Så vi byggde ner  så att fisken fick en rumpa ,och här ser man lite hur  färgerna ser ut (nya svarta linjer på fisken,men färgen  är inte fixad än)


Efter det har vi fixat,fyllt i täckt över ,piffat räddat där det går att rädda ,speciellt på baksidan där det var riktigt rörigt. Draken som var så hårt körd  fick sig en omgång laser vilket inte hjälpte jättemycket,och efter ett halvår körde vi över den med en bläckfisk.

Och tillslut blev det en helarm :)

3 kommentarer:

Pixi sa...

Bra jobbat, kan tänka mej svetten lackats mellan varven men klart du skulle få ihop det ,Oh du är sååååååååååå grym!!

Jessica sa...

Det är fantastiskt! Ha en fin helg!

Anna sa...

Fantastiskt fin!!!