Sidvyer, senaste månaden

söndag 7 december 2014

Min lördag sedd ur MalcolmX-brillor!

 En rätt snabbt ihopasvänd lördagkväll,spontant på Upp eller Ner med Virus,Lena Kapten och Dennis.Efter en liten förrätt på jordärtskocka  och en rejill kydabit med chimichurri  tog vi en snabb efterrätt (spana in den specialbeställde glassdrinken jag tvingade mig till :)!!) så fick vi flytta på oss för bordet var bokat,så vi drog till soft för EN drink,,,bara en. Man är ju gammel och trött menar jag. Varsin Cosmo och livräddaren i nöden (nä det är ett lipsyl) satt som en planka i brädgården,och någonstans där hojtade Kapten att DO måste infinna sig!
 Och såklart ställer mannen upp på en drink  när Möllegänget behöver extrainsatt  hjälp! All den ölen dricker inte upp sigsjälva.
 Virus tar sig en elitistisk vilopaus vid Finska vinterviken och betraktar ljuddämpningen i taket.
Cosmos förvandlades snabbt till giftigt röda drinkar UTAN rom! ,,fick brotta ner bartendern och berätta för honom att rom och Tequila är egentligen ämnat för motorrengöring,så det blev något så hetro som vaniljvodka i  dem,,jag tyckte den var toppen,så även Vera(skräll) DO kämpade med varje andetag för att  inte behöva dricka upp den. Han förlorade. Min övertalningsförmåga har omnämts i diverse tidskrifter som "urkraften" eller "kalla kriget".
Vi pratade skägg eftersom DO lyckats odla ut en imponerande mansmatta,och Virus funderade samtidigt på att göra sig AV med sin inte så puffiga mansmatta. Att raka av den kändes så drastiskt,  hårborttagning får man inte använda i ansiktet,och sticksågen för ett sånt jävla liv,så nagelfilen var ett bra mellanting tyckte vi alla.
 Kvällskursen 2.0 i"hur man får gratisdrinkar hela kvällen" tog sin början,jag och  min danspartner  demonstrerad ställningen "Hej,vilket stjärntecken är du" som oftast levererar både en och 2 gratisdrickor i mellanprisläget. Nästa helg fortsätter den vid 21 snåret  med hur man perfekterar klassikern "Lång häger,trötta ben"  för 5 poäng.

Som vanligt efter 2-3(4-5) drinkar tycker man att man är fasligt sassy och ska liksom åla sig på närmsta mansgranne,och Kapten var kvällens lyckliga vinnare. 
Bilden nedan demonstrerar hur man TROR att situationen ser ut,,
Medans det i verkligheten inte riktigt når fram till tröskeln ens,,,
 Om man vill få Vera att schisa på sig spelar man  bara in henne,pitchar det och mmsar iväg lite lätt sådär,och väntar runt hörnet med hinken och moppen(honken och mippen). Simple as that.

 Om ni vill se hur en supertanker ser ut i den lilla svarta tar ni bara en skärmdump här någonstans,,,fy fy fan vad man inte alls har den världsbilden bakifrån som man borde ha. Det är denne som tar tag i gymmet på måndag ELLER registrerar ett eget postnummer till min röv.
 Vi berövade DO  hans glasögon och MalcomX med duckface dök upp på nolltid! Har inte riktigt förknippat de svartas kamp i samhället med bloggminen,men om han levat idag så KAN det ha sett ut såhär!
 DO ser inte ett skit ,och han ser obehagligt icke seriemördare ut utan sina glasögon. Svårt att vänja sig och lite obehagligt att förlora den gamla välkända psykopaten så på ett kix! Lets not do that igen.
 Kapten fick väl en sockerkick och började MINGLA!? kan vara att Vera och jag var för dryga,men nej.,den möjligheten tänker jag inte ens fundera på. Vi var samlade,diskreta och ladylike hela kvällen,, fram till 19 iaf.
 Ladylike,,keep your composure hela kvällen,gäspa inte,skratta på rätt ställe,prata inte om du inte blivit tilltalad,,jodå det hade vi säkert kunna klara en kväll. Får hoppas att vi klarar oss till 80-års åldern  så ska ni få se på ladylike.
 Vera dricker kaffe på fat samtidigt som hon skrikgråter,en konstart som många trodde var utdöd. Nästa helg försöker vi fasadbestiga  cementsilosarna i hamnen  samtidigt som vi beatboxar. Vera har ett sånt försprång känner jag,hon kan det i sömnen.
 Lite manikyr och royalistiskt drickande änyone? DO  kan det,,som en chef. Tyvärr hann vi inte så långt pgr av skägg i filen. Att intensivt lyssna på telefonen och se ut som en kines. Tydligen tyckte ngn att det var fotografimaterial.
 Den troga räddaren i nöden och lite närmre 1.00på natten gick den ,jag och Kapten hem genom ett vackert julpyntat Ystad. Kan inte komma ihåg när jag hade såhär roligt sist,men det var välkommet,välbehövligt och inspirerande:)!! Inspirerande,,,? Vilket konstnärsdravel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du klär i glasögonen!