Sidvyer, senaste månaden

torsdag 9 januari 2014

Coverup av Lasrad tatuering

Jill kontaktade mig får bågra bokningsdagar sedan med en önskan om en coverup,och när hon då skickade bilden på sin arm insåg jag att jag inget kunde göra för henne utan att först lasra den.
Det ska vara porträtt på hennes systrar,men tro mig,de ser inte ut som 2 pinnfigurer från harry potter,de är i verkligheten helt normala syskon.




Jill tog lasringen med en klackspark jämfört med så många andra,trots att det gör extremt ont.Jill var även med från början av alla de lasermaskiner Penlink utsatte mig för,och för er som undrar hur det ärendet sluta så slutade det i total katastrof. Jag fick ingen hjälp,den sista maskinen fungerade inte heller,vi fick ingen effekt av den,och Penlink slutade helt enkelt svara på mina mail och ignorerade mig(ja,jag var troligen kunden ifrån helvetet,men om en produkt inte gör det enda den ska göra är det bara så att man måste klaga) .Jag GAV tillbaka maskinen till dem efter att de kämpat länge för att de 2 åren garanti skulle gå ut så de slapp mig. Bad dem behålla skiten för 88 tusen för den stod bara och skräpade i studion. Så slutade den historien.
Köpte en ny från kina för 7000 som funkar som en klocka,och när den behövde expertråd var Kina där på studs,,inte alls som det respektabla svenska företaget;)
Jag kommer faktiskt inte ihåg hur många gånger vi kört ,men idag var det dax att efter 6 månader äntligen få täcka över tattoon Jill skämts så illa för.

Såhär såg den ut idag. Ärren är courtesy of Penlink.

Så till uppbyggnaden av en fin arm igen. Idag satte vi dit en vallmo och en ros,och lämnade plats för riddarsporre  och piff lite överallt,men allts som allt kommer hon att ha en vältäckt vacker arm i slutet av denna resan:)


3 kommentarer:

Anna sa...

Vilket fantastiskt jobb ni har gjort tillsammans!

motherfuckinJulle sa...

Jätte fin! Underbara färger och såååå himla mycket bättre än innan. Kram!
Julle

Maja sa...

Du är otrolig på så många vis!!
Och så mkt cred till kunderna som blir lasrade, har fått en leverfläck lasrad vi pratar kanske 10 Sekunder och jag ville bita läkaren i ansiktet :|