Sidvyer, senaste månaden

torsdag 9 januari 2014

Sexy hot tattoos


Om ni undrar över rubriken så kan jag meddela att jag testar om man får mer hitar på en sådan rubrik,ska bli spännande att se vad som händer;)

 Har fått äran att träffa på en hel rad goa mäniskor den gångna veckan och vi startar i helt fel ordning med Anna-Sofia som hela vägen från Stockholm dök upp go och glad för sin första tatuering ever! 2 lyckokatter ,sk Maneki neko som lite är en representation  av hennes egna små kisar,lite utav en lika crazy cat lady som jag;) Har en känsla av att detta inte är sista gången vi ses;) 
 Här har bloggen ändrat på färgerna, och hur många gånger jag än laddar upp ett bra foto  på Ganeshen kommer det upp överexponerat och med helt överdrivna färger(Angelica är tex inte grön i verkligheten) men oavsett så är den färdig nu och det är som alltid ett sant nöje att prata med Angelica.
Sen hade jag plötslig en lucka över eftersom en kund helt enkelt inte svarade på bokningsmailet. En missuppfattning på båda hållen,men det är som sagt ett problem när man har ca 300 mail att håll akoll på,och vem som svarar och inte. Flera kunder detta året har helt enkelt inte svarat på mailen när jag bokat in dem,ett litet underligt sätt att hantera det hela,för tro mig,det kvittar ALLTID varför ni inte kommer (skälet har jag inget med att göra) bara man svarar och ser till så att tiden blir tillgänglig för någon annan:)
Så Stellan fick hoppa in och fick en ros på sin hand. ALLTID roligt att göra rosor,så är det bara!


Inga kommentarer: