Sidvyer, senaste månaden

måndag 27 januari 2014

Farens 62års i mörkaste Småland!

Faren har efter många,många MÅNGA turer hittat hem till ett vintervitt Småland i Sutareboda mitt i ingenstans! För första gången drog jag tummen ur köttrosen och körde upp dit för att fira faren med lite smörgåstårta och kaffe och allmänt samtal med familjen:) Farbröderna ,Gunilla och farmoren var på plats i Ingelas hus,tillsammans med 3 katter och 2 superglada hundar.
Till kaffet serverades det egenhändigt tillverkade Tjernobylhamstrar och man ser ju hur farens konstnärliga förmåga bara ,,,blomstrar?
Såhär ser en nybliven 62-årig fader ut!
eller ja, såhär kan han också ut;)
Jag tror att jag vill minnas ett inlägg förra året då han fyllde och vi drog dit i samlad trupp och firade honom lite halvöverraskande.Då skrev jag att helvetet äntligen hade tagit slut och oknyttet hade flytt från fulltofta. Så var inte riktigt fallet visar det sig och skitstormen kom tillbaka (detta är grovt internt för min  egen skull så man kommer ihåg litta) orsakandes en massa skada på hemmet jag en gång växte upp i. Tack vare en Ingela med en ängels tålamod som stod emot sagda skitstorm blev detta en kort trist desperat sista pust som blåste över snabbare än väntat tack gode gud och nu är åter lugnet tillbaka i Fulltofta,för att stanna där!
I Sutareboda,,,inte så lugnt,men på ett helt annat mycket bättre sätt:)

Inga kommentarer: