Sidvyer, senaste månaden

fredag 17 januari 2014

Gott och blandat:)

Har slackat lite med bloggandet,det är lite döperiod just nu kan man säga ,i huvudet likväl som i jobbet. Många pågående jobb som liksom bara ska fortsättas på,och det är ju inte alltid superskoj att lägga ut:) Igår fick Andreas sin Jack Daniels flaska till Lemmy,något passande:)
 Lite konst där emellan ,inspirerad av Macbetharmen jag påbörjade förra veckan:)
 Klänningsgrejen har varat ända sedan jag kom hem från Bryssel,och det har helt enkelt bara rullat på av sigsjälva. Det är roligare och roligare,och plötsligt kunde man köpa coola kalasbyxor till detta!:)
 Sen kom fina lokaltidningen och gjorde ett reportage om tävlingen jag håller på Eyescreamtattoo,riktigt bra och enkelt skrivet,och hon fattade verkligen vad det gick ut på:) Enkla vardagsgärningar granne till granne,inte insamlingar till anonyma  folk i andra länder ,utan små fina hjärtevärmande saker till din omedelbara medmänniska som inte väntar sig en sådan grej:)

Målade av Marie Landins Illrar,och jag har nu fått lov att kela med dem när jag träffar dem!! KÄRLEK!!


1 kommentar:

Dahn-Ola sa...

Gott och blandat var ordet!
JD flaskan är otroligt bra; de ljusa partierna ger verkligen illusionen av glas.
Dina akvareller är i sedvanlig ordning helt fantastiska! Detaljrikedomen hos de bedårande illrarna, och framför allt de underbara ögonen ger dem verkligen liv. Jag tycker ju så klart särskilt väl om din Macbethinspirerade plansch då just den av Shakespeares pjäser är en mina favoriter, som du nog förstått. :-P
Trevligt att Lokaltidningen uppmärksammat ditt fina initiativ; det är skoj att kunna läsa lite positiva saker i tidningen. Vi får väl se om YA också vaknar... ;)
Slutligen vill jag bara säga att din nya stil verkligen klär dig. ;)