Sidvyer, senaste månaden

lördag 25 januari 2014

Önska Sjögrens levererar!!

Waaaaahhh!!!! Jag är så lycklig!!! Tänka sig att väner kan hjälpa en med så mycket! Jag och Önska Sjögrens slog ihopa vår kloka huvuden och insåg att de har makten,jag har designen. Sagt och gjort,jag skickade in en hög bilder till Ekelunds linneväveri . Julen kom och gick,Sjögrens emigrerade till USA i veckor och vi kämpade med huset.
Plötsligt idag på Upp eller Ner hivar Virus fram proverna på handdukarna  jag designat och de är PANG på!!! Av alla de jag skickade in valde Ekelunds ut de dem kände var akyuella och här har du resultatet!
Kolla in storleken på dessa guttiga RITIGA kökshandukarna! Gjorda för att skitta ner,det är stadigt jävla material som håller för ALLT! Tänkt utpris ligger runt 159 st,och här får ni tungt äkta linne för pengarana,vi pratar linne dina barn kan ärva.
Folket vet vad de gör med över 100 års erfarenhet;) Dessa kommer alltså att säljas i alla Önska butiker landet runt,så är ni trötta på mormors slöa handukar,spring i vår  till ett Önska och köp dig en ellet 2 skarpa jävla handdukar med en design som gör just dig glad:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Stina! Bra jubbat! Kram från katthäxan

Dahn-Ola sa...

Häftiga! Det bästa är ju att linne håller i tid och evighet, så jag behöver inte vara rädd att använda dem. Väntar med spänning på att de skall dyka upp i affären.

pezze sa...

åhh... de tre sista bilderna var ju coola... :-)
går det o beställa via nätet eller??! :-O

om inte så e det synd.. för bor ju inte precis i din stad!! :-)

Stina sa...

Pezze: Önskabutikerna finns över hela sverige:)!

Maja sa...

Karlens inflyttningspresent, check!

Marita sa...

Ååå va cooool Stina - you go girl