Sidvyer, senaste månaden

lördag 17 maj 2014

13 års mellanrum;)

Anna dök in på Tattooworld för 13 år sedan och undrade om jag kunde  hjälpa henne med hennes första största misstag ever. Jag var knappt varm i kläderna vid det laget,men hon var öppen för VAD somhelst. 
Det som startade som en vacker keltisk knut i en pärm (för tatueraren i köket kunde inte rita själva) blev ett elektrifierat garnnystan  i slutändan eftersom stencilen torkades bort efter första  draget av pappret och tatueraren blev synbart nervös,så till den milda grad att hans brillor immade igen av ångestsvetten. Tillslut fick Anna själv sitta och peka vart hon trodde linjerna skulle gå,och resultatet blev,,,,ja fiskenät.

Jag fick en vecka på mig att komma på VADsomhelst som kundetäcka det hemska som vid detta laget kallades för .com. Det blev en tribalsol som på den tiden var jäkligt poppis:) Anna vart en happy camper!
13 år gick,och senaste bokningsdagen så dök en bekant person upp;) Tribalsolen var där inget fel på ,men den var nu lite tråkig och hade gjort sitt. Jag uppdaterade;)
En polynesisk påbyggnad med lite blommor som piggar upp och gör det hela lite mer kvinnligt:) Fröken anläggare är redo att gå vidare på sina nästa 13 år  med en ny härlig tattoo.

1 kommentar:

Pixi sa...

Den blev superfin!Men det är det ingen som tvivlar på , allt du gör är fantastiskt! ;)