Sidvyer, senaste månaden

söndag 11 maj 2014

Cruising Ystad 2014 ,bakelitvaran FTW.

Janä! Det var  inte många som trodde att vädret skulle bli ens ok,men se på fan,från hällregn morgon och hela dagen innan till lite sol och nån blå fläck alldeles lagom till det skulle krefsas! Gud älskar raggare.
Och ja,det askåta anuset ni ser bakom Camron med de sjukt feta fälgarna på är min,och nä,det går inte att svänga med den och faktiskt inte att axa över 80 heller. Men fet har hon blivit (helt utan mitt godkännande)
 Innan vi skulle dra ut och kretsa rökta männen lite räkor. Inte bara rökte de räkor utan de är också anledningen till att alla vi som satt inomhus luktade Valborg hela kvällen! Sköld kollade om denna röken som all annan också förblindar en. Ni kan få se utvärderingen på www.retardergrillar.se/mupp
 Och på tal om muppar så kändes det inte morän rätt att Niels skulle få följa med i år med,som en Varantradition man aldrig kommer att kunna bryta. Svansen högt=uppspelt och giftig. Glömde att skjuta lösdrivande presidenter med honom i år,men det fick gå ändå. Mången annan aktivitet tog plats.
Veras Charger (till salu om ngn är intresserad) fick vara med och krefsa i år med en DANSK bakom ratten! Det blev  alltså inga börns där,men så kan det ju vara pgr av att Chargern är RÄTT slö!

 Så ska man bara hitta rätt ställe att stå på,det var inte helt lätt i år eftersom de lagt om rutten (VAFFAAAAN SKA NI ROTA I SKITEN FÖR!!!!!!!!!!!!!) så att det blev mongoloida köer på vissa ställen med noll action och det tog ett par timmar att ta sig runt. RÄTT jävla tråkigt faktiskt.


 Min avlastningstvilling fick hålla Niels en liten liten stund då mina bikeps ställde sig rätt upp och skakade efter en halvtimme. Han är tung och giftig och har ungdomsfinnar. Niels,inte tvilling.
 Komodo Gucci?
 För vissa av oss blev det för mycket  att stå och  vänta på att hanarna skulle komma förbi så vissa gick och satte sig vid spåren och pinkade och nällade hela fisken/röven i samma vända. Rätt vasst,men hon är glad ändå!
 Dååååligt foto,men det är inte var dag man får ett suddigt foto på tre grabbar med kommande dubbelsidig lunginformation ,men här har vi det! Alltså tre killar i ett skumbad bakpå en bil i ca 11 tradigt väder och drag. Kan sätta en peng på att de inte mår hallonbåt idag.
Sen ,,sen kom tillfället! Sakta sakta sakta(MEN KOMIGEN NU DÅ FÖRHELVETE!!!) rullade Kapten fram,och kom just DÄR på att om man stänger av tractioncontrol så GÅR det faktiskt att börna. Fram tills dess trodde han det berodde på den tillagda vikten från Virus och Shield. Ikke. 
Enjoy.
 Och när vi kollat börnen sprang vi hem(vi som inte gick på BDSM styltor till skor dvs) och startade maten. På vägen sprang vi på Hugge med hans nya Crown Vic som Fmgr.se har klätt  och  pimpat åt honom;)
 Det blev snabbt mörkt och ännu kallare ,men man biter ihopa och tar det för det är GRILLEEEE! Som vanligt har sjögrenarna gått all in (tror de kan tipsa er om vart man kan köpa den här awesome vinkylen som lyserrrr) med fritös och allt!
 Mat i alla former och färger kom upp bland annat Jalapeno poppers,friterade kycklingvingar,grillspett,fläsksida,sallad,marinerade champignoner,spareribs,pepparsaus mm mm!!

 Efter en liten stund ute på trädäcket insåg jag att jag inte kom att klara mig mycket längre och var tvungen att åka hem. Idag är jag glad att jag inte satt en minut länge då inget funkar riktigt som det ska redan nu. Var en snabbis på Breeze (som har nyöppning idag) och gymmade och lyckades dra av ett muskelfäste i ryggen,på nolltid. Det är honung att bli äldre;)

Inga kommentarer: