Sidvyer, senaste månaden

onsdag 7 maj 2014

Tatuering och eftervård.

Jag har testat en hel del alternativ inom eftervård av tatuering,men adlig riktigt hittat krämen som gav mig wowupplevelsen,snarare tvärtom. Tattoo Goo var ju toppen,men mest som avbrott från Helosan som jag högst ovilligt använder på min hud ,och för att det var en händig burk med go doft. Testade H2Ocean och fick en reaktion deluxe mot deras jävla tvål så att det avsevärt försämrade läkningen och sabbade tatueringen (har aldrig reagerat mot någon kosmetika innan,och denna var helt enkelt en omedelbar reaktion från det att formen kom på den öppna tattoon)
Helosan gillar jag inte då jag starkt ogillar doften och den oljiga känslan mot huden,den är dessutom inte antibakteriell längre så halva nyttan har försvunnit.
Så kom en dag då Therese på Zoi tattoo rekommenderade deras egna framtagna smörja,och jag tänkte väl som alltid vid nya krämer som tatuerare tagit fram att det nog mest bara är ett flashigt namn och en cool burk,inget mer.
Jag kunde inte haft mer fel. Denna salvan har smärtstillande naturliga ingredienser som genast lugnar känslan i din tattoo så att all eftervård plötsligt inte alls är jobbig! Sist jag använde den tänkte jag på att jag var nytatuerad i en dag,efter det blev jag bara mest förvånad att min arm var svullen tills jag kom på att jag faktiskt just hade tatuerat mig.
Ja,den är dyr men också dryg så den räcker till flera stora tatueringar.
Många tatuerare väljer att packa in sina kunder undertiden som de tatuerar och utnyttjar det smärtstillande under tiden,och stencil och penna försvinner inte när det är pålagt och har suttit ett slag=Magiskt.
Ni kan köpa den på Zoi tattoo i Malmö och på Heartbreaktattoo i Löddeköpinge änsålänge!
Hoppa in på Tattoocyn och kolla in produkten!
Tips från coachen.