Sidvyer, senaste månaden

lördag 31 maj 2014

Crappy tattoos,en kort en

Hhahahahahahahahahaha ja herregud! En korsfäst delfin med protesstumpar. Möjligen kan man inte  spika i fenor,de kanske bara trillar av och växer ut,som på ödlor? Jag får den ofrånkomliga könskänslan här och den kulminerar i en ohärlig blandning  av gravidmage,mussla,kuk och en blåslagen pung! Perspektiv är inget  de bör testa ever igen.
 De skulle bara tatuera ena patten ,men så vips,precis efter att de målat upp hjärtat runt  pepparkaksformen lägger sig kunden på sidan och stämplar 2 stenciler,,och då får man helt enkelt göra 2! Rosen frihandades,,,man är väl konstnär som man säger,och konstnärer tror IKKE på att spegelvända saker.
Ett  bra sätt att visa hur stor den meningslösa rödblåa plumpen kommer att bli när den är färdigläkt är att lägga ett mynt bredvid. Den kostade med all säkerhet max en dollar.
 Covers. Svåra saker att få bra och välavvägda,man får arbeta med att lura öga och  sinnet så att man inte ser det som ligger under,använda hud där den finns och  undvika stora svarta blobbar . Som exemplet nedan,man kan ALDRIG misslyckas med en stor svart synagoga uppifrån ,det täcker nästan allt,,,,  förutom resten av armen. Nästa sittning kör de "stor svart synagoga mitt i NATTEN!!!"
 Chäferkängerun med de röda ögonen ,som ett pungdjur ur en Stephen King film! Vänlig men bestämd,hård mot de hårda,slokar lite i värmen,vallar de vilsna,som en hundarnas Chuck Norris! Inte helt lätt att vara skrämmande under de omständigheterna.
 Ni vet när man hittar något som är så gott att man måste hamstra det i munnen för att få så mycket som möjligt med sig  innan det tar slut? Exakt så blir det när man släpper in en leopard på räkfrossan. Sneaky.

 Har inget här,,jag kan inte ens beskriva,,,kan vara att det är en  minnestatto ,barnet var så fult att det helt enkelt imploderade och spontanförsvann?
 Om jag tyckte Chäferkängerun var lagom skrämmande,vad är inte denna då? En redig arg jävla karp som piskar skiten ur vattnet(Vattnet är det som liknar en  serietidningsfjärt) ,äter småbarn och spottar rubiner! Den har glömt att kamma fjällen ,men den visste troligen inte att det var fotodag.Kan hända oss alla.

 Jag,,,kan ,,,,inte,,,??? IT HURTS MY EYES!!!!!  Ja om jag måste  analysera så var den första hunden dålig i magen av all paprika den ätit,hund nummer två har råkat få i sig blåbär  och hund nummer tre har ätit upp hennes barn.De ligger där som lite söndertuggat strössel ovanpå lorten och väntar på att någon ska se vad det står.
 Detaljer=Gravt överskattat. du fattar ju  vad det är,sen kan man koncentrera sig på texten,det är ju det viktiga.  Det är riktigt svårt att tatuera med en kvast,men här ser ni en som struntar i det och kastar sig in i alla utmaningar,kvast först! Härligt att se innovering,alla dessa raka snygga linjer är så trista.
 När jag vill få inspiration till djup och liv i mina tatueringar tittar jag på andra tatuerare som kan det bättre än jag. Bara kolla på duvorna och hur de nästan ser ut som om de levat en gång i tiden!? Och vem behöver detaljer,guds bruna ljus är nog att fylla ett helt bröst med,det vet alla,och om han dessutom vill bli lite coolare i framtiden sätter man bara en spindel i hålet och VIPS har du spindelmannenkostym!
 Hihihihihi,,näsan hahahahahahahahahahah
 Nej,,tyvärr är det inte ett skämt med kritor,, den sitter tyvärr fast forever,,,eller ja fram tills den läker,då har hälften trillat av.
 Hihihihi än en gång den magiska detaljrikedomen. Han har exakt fångat det kritiska ögonblicket där vi alla skiter på oss av den enorma dunsen som blir när en örn faceplantar din balkongdörr.
 Alla dessa LaCatrina tatueringarna. Till ock med LaCatrina har tröttnat på sig själva och ser djävligt sleden och hopplös ut. Kompletterar med en köttros i miniformat för att dra blickarna ifrån den pittögda  manodepressiva  damen.

Inga kommentarer: