Sidvyer, senaste månaden

tisdag 6 maj 2014

En snabb crappy!

Om man INTE hittar bra referensbider på nätet tar man INTE den manodepressiva polarens Helloweenbilder och använder istället,det kommer bara att resultera i en Joker med bloggmin och högt hårfäste.
 Att inte ge sig på en tatuering som består enbart av  linjer och perfekta cirklar  hade varit mitt första råd till nybörjaren,speciellt inte om man fastnar i vinkelvolten mitt i alltihopa . Skyll på drogerna,ägaren av tatueringen kommer definitivt att förstå.
 Att få en av världens vackraste kvinnor att se ut som ett lallande kioskmongo är tydligen inte så svårt som jag trodde att det var! Tröttnar aldrig på att se alla dessa varianter av MongoMarilyn. Hon vrider sig i graven och tycker inte alls att "all reklam är bra reklam"
 Ja,och om bara ca 6 månader kommer det att vara ingenting morän en svart larv bakom örat,,,,
 Präktigare kukfälla än detta får ni fan leta efter! En fransk lilja med penis någon?Ådra ingår.
 Denna covern påminner mig om när vi lekte kurragömma i skolan bland de nyutsprungna björkarna.Det var ingen slump att skolans fetaste alltid blev hittad först. Vi var förstås snälla och låtsades inte se personen,precis som jag hoppas denna kundens omgivning är.
 En ballögd rödhake på en vesen kvist,,,,det låter som en Håkan Hellströmtext. Fågeln ser UT som Håkan Hellström. Det ÄR Håkan,,,
 En mangababypornknulldocka,,I get it.Men med pipskägg skolios och klövar? Chipstuttar och underarmar som en sjöman för att inte tala om att kroppen är bröden? Här tappa jag talföret och kan inte komma med någon bra replik,jag bara stirrar!


3 kommentarer:

jenny sa...

Sitter pattarna på armen? ? Tycker den ihop tryckta ehum vad de nu är tjejen ser nått sånär muppigt mongo ut?!

emilia sa...

HAHAHA mongobabyn var det roligaste jag sett!!! armarna ser ut som ben hahaha, älskar dina såna här inlägg

Marita sa...

Hahahaha - jag gillar blicken på Håkankråkan. Passa dig detta är min matte och det är hon och jag och anusblommorna mot världen!