Sidvyer, senaste månaden

onsdag 28 maj 2014

Klä dig glad!

Lite uppenbarelser  har kommit till mig sen november förra året då jag sålde av alla mina G-star jeans och började använda endast klänning,lite uppenbarelser som alla flickor bör lyssna lite på.
 Det startade när jag var 16-17 år gammal med att jag upptäckte att jag åt på TOK för mycket mat. Mindless eating  utan kontroll och jag har väl aldrig haft generna för att gå upp en massa,men det började läggas på kilon oavsett. Gjorde då en kovändning och slutade äta och fick anorexia som ett brev på posten. Flyttade tillslut till Holland när lägga gavs för att komma ifrån och blev där någotsånär frisk ,mer för att jag hetsåt i 2.5 år istället.
Att vara en före detta anorektiker är som att vara nykter alkis. Maten finns där alltid och till skillnad från alkoholister måste jag äta den 2-3 ggr om dagen,och försöka hålla den balansen. Skitsvårt.
Från dag till dag och vecka till vecka känner min hjärna av vart jag svällt och jag SER (på riktigt) i spegeln att mina lår är massiva,min mage är enorm mm. Jag VET däremot om att så inte är fallet då logiskt tänkande säger mig att man inte kan gå upp 20 kg över en natt.
Till poängen:
Upptäckte efter ett par månader av kjol att jag inte längre hade den veckovisa "klämma på rultorna" proceduren. Jag Tänker inte längre på hur stor min röv är,hur hemskt jeansen sitter åt i midjan idag och hur fult det bullar sig under tröjan. Allt borta. Inser genast att den psykologiska aspekten av att klämma ner sig i ett par tighta jeans var dag och alllllllljävlatid tänka att "de är fan för tighta jag är fet!" gör att jag verkligen kände mig fet  och ful alltid. I klänning har allt försvunnit,i motsats till vad jag trodde då klänning är rätt avslöjande. Men de klämmer inte åt där de inte ska på en flicka,de lägger sig runt,kramar det som är kurvor och faller fritt över det jag inte alls vill visa.
Uppenbarelse nr 2:
Jag kan komprimera min garderob till en kvm. Innan behövde man för EN dagjävel ett par jeans,ett par strumpor,ett linne en top och ett skärp,och såklart bh och småbyxor.
Nu är det de uppenbara underkläderna ,strumpehåsor och klänning,klart! 
Uppenbarelse nr 3: Man får massa fler uppskattande blickar och glada tillrop när man har kvinnliga kläder. Det kan ju verka som en dead giveaway,men så var inte fallet för mig. Jag trodde inte det var DET folk tittade på,utan ansiktet eller häcken eller så? Så är det inte.
Antar lite i den farliga kanten av diskussion att det är lättare och lite befriande för en man att faktiskt se en kvinnligt klädd kvinna,och liksom slänga en uppskattning hennes väg istället för att kanske råka få ett fräsande svar tillbaka av en jeansbeklädd pojkflicka som inte ser ut att vilja ha komplimangen.
Ja minsann,,,,skulle bli närmare 40 än 30 innan jag fattade detta. 
Nästa vecka kärnfysik.


1 kommentar:

Paul sa...

kjol eller byxor, du är sexig som tusan och kaptenen en lycklig jäkel. vilket han verkar veta.