Sidvyer, senaste månaden

lördag 17 maj 2014

En hård vecka!

Ja en vecka har flugit iväg och den har varit så intensiv att jag inte hunnit med veckans konst alls,om man inte räknar vad som gjorts på folk;) Vi startade veckan med Fredrik,som u går ner på ena armen och därmed stör sitt symmetriska sinne rätt rejält;) Cudos för att ta steget!Detta ska bli en hel arm så vi har massvis kvar.
 Sen kämpade jag vidare med Davids arm som fixas,göms och byggs på. Dvid tog en så rejäl omgång stryk den dagen då vissa delar av spektaklet inte kan räddas utan behövde lasras för att ge en minsta lilla chans att gömma vad som sitter där (syns ej på bild) Vi jobbar vidare.
Sen kom Müllern och fortsatte på sin life arm!Sagrada Familia  påbörjades och så även en spegelvänd klocka dr man ser brooklyn bridge genom och siffran 14 som är jätte speciell för Daniel.
 Lite Vattenkrasse och oregano fick färg,och nästa gång ger vi oss på att göra allt detta till ett!

 Sen kom allas våran hjälte Dahn-Ola och satt som en galning genom en lååång dag! Ett Shakespearcitat fick sin plats och en tudor ros och en passare också.Det börjar bli väääldigt nära en helarm nu!
 Jag har EN dag kvar denna veckan,sen ska jag dö lite,det har varit en mäktig vecka med en kropp som inte alls vill som jag. Ryggen ger fortfarande massa problem när kvällen kommer (efter handla och laga mat,städa och tvätta ) är jag helt enkelt dödens slut. Hoppas på en bättre vecka MED träning nästa v!

3 kommentarer:

Marita sa...

Hiiimla fin arm :)

Marita sa...

Bägge två alltså....så då borde det står armar´....I knooow

Ellet sa...

ÄLSKAR understa och översta bilden!